Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Търся приложение за изтриване на инсталираните приложения.

Featured Replies

Публикувано

Търся нещо което с най-голяма точност мога да определя като manager на приложения за iphone. Ще обесня по-подробно за да стана ясно. На телефона си имам страшно много приложения. Много повече от тези които apple са счели за нужно и съответно нямам икони за повечето. Както знаете максималният брой икони е ограничен, за радост обаче максималният брой приложения може да бъде много по-голям те просто нямат икони. По принцип нямам проблем да си работя с тях, search на телефона работи супер и с няколко клика си пускам каквото ми е нужно. Проблема идва когато реша да изтрия някое от тези приложения които нямат иконки на екрана (заради гореспоменатото ограничение). Затова се чудя има ли някакво приложение, което да върши следното: веднъж стартирано да дава списък с всички приложения на телефона с едно малко минусче отстрани за да мога от този списък да си ги трия - лесно и удобно. Най-близкото което ми е в съзнанието е poof от cydia-та което дава такъв списък много удобен за работа (за жалост poof е писан за друго, то просто hide-ва иконките) но предполагам схващате идеята и какъв ми е въпроса.

След доста търсене не намирам нищо подобно, но тук има хора доста по навътре в нещата и може да са срещали нещо. Също беглите ми познания по OS-а на телефона ми подсказват че е възможно и да не може да съществува такова приложение (което да трие други приложения) и тогова наистина търсенето няма да доведе до нищо, но не съм сигурен в последното.

Предварително благодаря

Поздрави

Публикувано

Мисля ако си сложиш Categories от Cydia (правиш папвки с нея) и си слогай приложенията в папки, ще ти е най-удобно.

Публикувано
  • Автор

Основното в моя въпрос е за изтриването на приложенията, ползвал съм категориите но там има нещо много неудобно, папки с повече от 50-тина приложения бавят при отваряне. Но се отклонявам от темата, аз съм супер доволен от apple-ския search. Много е бърз и удобен, използването на толкова много приложения от страна на удобство не ми е проблем, проблем идва когато реша да изтрия някое, затова и търся решение на проблема. Категориите не помагат от там не може да се трие, супер е удобно default изтриването, задържаш после хиксчето и край, но проблема е как да трия тези приложения които са достъпни само от search и нямат икони на екрана?

Публикувано

mupo точно това иска да ти каже. С Categories можеш да групираш някой от приложенията си (примерно тези, които най-малко използваш) и така ще освободиш място за останалите икони, които са скрити. Така ще можеш да си ги триеш без проблем. Ако пък искаш да изтриеш някое от приложенията, които си сложил в Categories, просто трябва да го махнеш от там и после да го изтриеш.

Публикувано

В интерес на истината никога не съм ползвал Categories и не знаех, че не може да се трие от самите папки.

Все пак може да сложиш най-често ползваните приложения които не би изтрил никога в папки, така ще имаш място за такива които слагаш и триеш често.

Такова приложение какво търсиш ти (за изтриване на приложения) не зная да съществува, защото както самия ти каза едва ли има по-лесен начин за изтриване на приложения от стандартния такъв и едва ли някой би тръгнал да прави приложение с тази цел. Поправете ме ако греша.

Публикувано

Не грешиш :mrgreen: Също така може да сложи CyDelete - това дава възможност приложенията от сидиа да се трият по стандартния начин.

Публикувано
  • Автор

По принцип този "проблем" не съществува за легалния западен user. Мисълта ми е че 500 приложения например със средна цена 10 долара (като има навигации разни и т.н. с над 100, но средно 10) прави доста солудна сума ;) Реално едва ли някой наистина мисли че може нормалния user да има толкова много. Но при мен (при нас :) случея е различен.

Все се надявах да има нещо подобно но звучи логично да няма. Благодаря все пак на всички които отделиха време да отговорят

Публикувано

Oфтопик: средната цена по-скоро е между 1-5 долара, за справка погледнете АppStore, както от iPhone, така и от iTunes ;)

10$ е доста силно казано. Ако например имаш 500 приложения, сигурно 70% от тях ще са в диапазона от 1-5 $.

Публикувано

offtopic: 500 приложения малеееееееееее :eek:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.