Публикувано Август 31, 200916 гд Здравейте!При качването на Free Zoom и последващата инсталация ми изчезна иконката за камерата и снимките... Имате ли някаква представа....? С Iphone 2G 8G 3.0.1 съм... Благодаря предварително!
Публикувано Август 31, 200916 гд Автор Не Free Zoom.Пробвах и с настройките,дадох Reset All Settigs но не се появява иконата за камера и снимки
Публикувано Август 31, 200916 гд Автор Да инсталирах Camera Zoom и сега мога поне да правя снимки....Благодаря..Но Все още ми е чудно защо ми изчезнаха оригиналните икони на Camera и на Pictures? А и от Camera Zoom мога да гледам само отделни снимки когато отида на Camera Roll.Не е като в Pictures да мога да слайдвам и да правя Slide show..
Публикувано Август 31, 200916 гд Виж в Settings -> General -> Restriction да не би да си скрил камерата.
Публикувано Август 31, 200916 гд Автор И това проверих...Настройките са ми Enable Restrictions и бутона за Camera е on.. И пак не се появява камерата...
Публикувано Август 31, 200916 гд Автор А иначе чрез i-Fun Box си влизам и си раглеждам всичко...Там камерата си е ок..
Публикувано Август 31, 200916 гд Автор Във BossPrefs не я откривам като апликейшън...и това проверих в началото
Публикувано Август 31, 200916 гд Дай eneable/disable restrictions,respring. Ако не се появи по този начин,то или рестор(ако си на зор); или копирай MobileSlideShow.app от друг тел.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате