Публикувано Март 2, 201115 гд Здравейте! Имам един ibook g4 много стар, но като се опитам да го стартирам чувам началния звук, показва се ябълката, но после се появяват едни надписи от сорта на: panic(cpu 0) Unable to find driver for this platform "PowerBook6,3".... Много са.Имам 6 инсталационни диска, но като пъхна първия не знам как да вляза в Disk utility, за да го преинсталирам.ПОМОЩ
Публикувано Март 2, 201115 гд Автор Ще може ли да ми дадеш линк за download да не взема да изтегля нещо друго . П.П. Това става ли ? Цък Редактирано Март 2, 201115 гд от iviubaveca
Публикувано Март 2, 201115 гд Автор Ами имам 6 диска, на всеки пише отделно нещо. 1. Restauration de logiciels 2. Software restore 3. Software restore (2) 4. Software restore (3) 5. Software restore (4) 6. Software restore (5)
Публикувано Март 2, 201115 гд Автор Вкарвам диска (този който аз записах), оставям го да си зареди, но същата грешка, предполагам, че трябва да се преинсталира, но не знам как
Публикувано Март 2, 201115 гд Когато си вкарал диска и стартираш компютъра задръж alt и избери да boot от диска. Когато зареди горе от менюто избери Disk utility и ако искаш може да си форматираш диска и да продължиш с инсталацията. Редактирано Март 2, 201115 гд от ML16
Публикувано Март 2, 201115 гд Автор Вижте какво ми излиза като натисна alt докато стартирам компютъра (докато съм вкарал диска): Май не съм го записал диска като хората Редактирано Март 2, 201115 гд от iviubaveca
Публикувано Март 2, 201115 гд До колкото виждам разширението на image file, който си свалил е .toast, тоест трябва да го запишеш под MAC с toast titanium.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.