Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Delivery Report (отчет) за получено съобщение.

Featured Replies

Публикувано
Защото струва 7 лв. Баси и хората има.

Не ми е за парите. Проблема ми е че нямам никакъв вид карта за да си я закъпя и трябва да се моля на приятели, а не си падам по тези неща

• Отговори 127
  • Прегледа 28k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Люси, деливъритата се плащат в щатите и половината свят, вероятно затова са сметнали за ненужно да вграждат такава функция.

• Това не го знаех, но от друга страна продължава да ми е странно липсата на тази функция при положение, че всеки друг телефон я има, пък където е платено всеки сам решава дали да е на On или Off.

Публикувано

И то пак не е доставено от Епъл. Най-вероятно в 4.0 ще го има вградено и ще е една от големите "новости" :mrgreen:

Публикувано

Ето 4.0 сигурно ще е със следващото поколение айфон , ще е някъв връх в развитието на Епъл :mrgreen:

Публикувано
Не ми е за парите. Проблема ми е че нямам никакъв вид карта за да си я закъпя и трябва да се моля на приятели, а не си падам по тези неща

С кракната няма да ти работи iGO.

Публикувано

Някой освен мен да я е инсталирал от .deb файла и да му ги няма настройките в Settings -> Messages?

Публикувано

Миро, при мен беше точно както казваш, но не я мъчих и я сложих от Сидиа.

Публикувано

Миро, след инсталация ми рестартира GSM модула. Ако искаш му дай airplane OFF ON.

Публикувано
С кракната няма да ти работи iGO.

Не го и ползвам, но тъкмо сега си я изтрих понеже нещо не ми хареса (нали знаеш всеки си има вкус)

Сега ще мъча да намеря какъв трябва да е символа, който QuickSMS.app иска за да може да получавам репорт

Публикувано

ammcfc, това беше второто нещо което пробвах след респринг, но без ефект. Рестарт също не помага.

Ще си поиграя още малко няма да бързам да слагам сорса ;)

Публикувано

Със символ за Мтел няма да стане. Не се мъчи. Трябва като тази програма пълна команда да се добави към СМС-а.

Публикувано

Ясно;) Значи такива упорити като мен, който държат на QuickSMS.app ще са прецакани засега

Публикувано

Не го и ползвам, но тъкмо сега си я изтрих понеже нещо не ми хареса (нали знаеш всеки си има вкус)

Сега ще мъча да намеря какъв трябва да е символа, който QuickSMS.app иска за да може да получавам репорт

Ми ти ако успееш да откриеш въпросния символ, няма да ти трябва това приложение което коментираме тук !

П.П. Няма да го откриеш нивга,защото нашите оператори не подържат този вид префикс

Публикувано

Разбрах защо не се показват настройките.

Трябва да имате инсталиран Link Identity Editor от Cydia преди да инсталирате .deb файла с iPhone Delivery.

Публикувано

;) доста забавно се получи, след като инсталирах деб файла и ребоот - телефона не поиска да се включи, непрекъснато се саморестартира ... странно.

надушвам един прекрасен рестор

Публикувано
Ще си поиграя още малко няма да бързам да слагам сорса ;)

mupo, SOS поднасят доста приятни благинки.

Публикувано

Grievous, зная преди го имах, но не ми е притрябвал чак толкова та да го слагам. Вие ще кажете като излезе някое приложение което си заслужава от там, както и направихте де. В случая със сорсовете съм на мнение, че колкото по-малко, толкова по-добре ;)

greench, при мен нямаше такъв проблем. Лошото е, че не зная къде какво слага това приложение.

Публикувано

Излезна ъпдейт!

Понеже съм на ВИЕ с френския :mrgreen: ,някой може ли да сподели за какво става дума :hanged:

Публикувано

френски ли? при мен е на английски?

Публикувано

Аз да ви кажа не можех провеждам изходящи (call failed) след качването на програмата. Сега след ъпдейта мога...

Публикувано

Хм,интересно :eek:

Сподели какво разправят.

Ако може де :mrgreen:

При мен е това:

ed19c6a21bb695cf6f3d263c58fa9dbf

Терминатори,камикадзета :eek: ,баси притесних се :rofl:

Публикувано

Ето тук е Change Log-a

Ето и deb файл с новата версия 0.1.2

Публикувано

От къде мога да си закупя програмата за Delyvery Report

Публикувано

Не се закупува! Влизаш в Cydia и добавяш сорс-а http://cy.sosiphone.com и после в Search пишеш iDeliveryReport и го инсталираш! ;)

Пише го още в първия пост на темата :)

Публикувано
  • Автор

Не iDeliveryReport, а iPhoneDelivery. Иначе това, което забелязах при ъпдейта е, че преди него не получавах репорт от роуминг. Сега няма проблем - получавам.

Публикувано

Мерси Вожде! Снощи го инсталнах от cy... екстра е!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.