Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Delivery Report (отчет) за получено съобщение.

Featured Replies

Публикувано

имам един въпрос

тази програма за 3.0 + ли е?

понеже пробвах да е сложа и ми изписа нещо такова

:)

2Г съм 2.2.1 фирм

• Отговори 127
  • Прегледа 28k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Люси, деливъритата се плащат в щатите и половината свят, вероятно затова са сметнали за ненужно да вграждат такава функция.

• Това не го знаех, но от друга страна продължава да ми е странно липсата на тази функция при положение, че всеки друг телефон я има, пък където е платено всеки сам решава дали да е на On или Off.

Публикувано

Оправи си и правописа/пунктуацията :evil: Да, само за 3.0 и нагоре. Не е ли време да качиш? :biggrin:

Публикувано

А програмата дали работи с mjoy? Някой пробва ли я вече? :biggrin:

Публикувано

При мен неработи с Mjoy :confused:

Публикувано

Това вашето замирисва на наглост. Нали не очаквате и-нетски сървър да ви праща отчет за доставка на безплатен смс? По принцип отчета се "изисква" от оператора като потвърждение за извършена платена услуга. В случая вие не ползвате услугите на вашия оператор.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Някой тествал ли го е на 3.1?

Публикувано

Да, работи без проблем :rolleyes:

Публикувано

И при мен работи на 3.1.

Публикувано

Йес!

Публикувано

А някой има ли проблема с ъпдейта? Тоест: инсталирам я, веднага след което ми излиза, че има ъпдейт за нея, но не иска да се ъпдейтне?! :)

Публикувано

Да, при мен е така от самото начало с 3.1.

Публикувано

Деинсталирайте я, рестарирайте и я сложете наново.

Публикувано

Проблемът е, че я инсталираме от xsellize, там версията е 0.1.3, а в сорса cy.sosiphone.com версията е 0.1.3-1. Вече всичко е нормално.

Публикувано

Инсталирано, от посочения сорс, изпробвано и работи! Наистина програмата е страхотна придобивка за всички собственици на iPhone!!!

Публикувано

Нова версия на iPhoneDelivery 0.2. Вече на http://goodiphone.com/2009/09/iphonedelivery-delivery-reports-finally-arrived-to-iphone/

или ето направо репо-то http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/

на 3Gs 3.1.2 ФЗ работи.

П.П. деинсталирайте предишната версия!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано
  • Автор

Нов ъпдейт 0.2.1.-1 на приложението дава възможност за повече настройки на нотификацията за доставен смс, както и възможност за избор на сигнал...

3w.png4E.png5J.png

Препоръки за инсталация от сорса на приложението: "Преди инсталация премахнете временно ПИН кода на СИМ картата. Препоръчително е за инсталцията да се използва Wi-Fi връзка"

Публикувано

Инсталирах версия 0.2.1 от репото http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ , но нещо не се разбира със Skype ( крашва ) . При някой друг дали има подобен проблем ?

Публикувано
  • Автор

Защо не пробваш от тук http://cy.sosiphone.com

Публикувано

shemesh, по- скоро имаш някакъв друг проблем. Деливъри-то няма нищо общо с функционалността на скайп. Прочети темата за проблеми със скайп!

Публикувано

Възможно е да си прав alxx , но Skype крашва след инсталация на Delivery Report , независимо от кой сорс и се оправя при премахването му . Не съм поставял други описани като "проблемни" със Skype програми . Пробвах съветите , които ми дадохте , но уви без резултат . След като никой друг не се е сблъсквал с този проблем обаче , причината явно е при мен . Благодаря Ви за усилията да помогнете!

Публикувано

Аз се сблъсках с друг проблем. Като избереш последната опция - Only the tick and the sound, спирам да получавам смс-и. Говорих няколко пъти с Мтел и ми казаха че при тях всичко е ок. Тази опция лично за мен е най-добрата, защото просто ти поставя отметка в смс-а, че е доставен. Ще ми е интерсно да знам дали друг има подобен проблем.

Публикувано

Anthony, аз получавам с настройки на последната опция. На Мтел съм.

Публикувано

И аз получавам със същата отметка.На Мтел съм.

Публикувано

На мен ми допадна третата настройка. Дава ти отметка и в същото време ти излиза прозорчето за потвърждение, че е получен смс-а.

Публикувано

При мен не иска. Явно е проблем между biteSMS и Deleviry репорт-а.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.