Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Delivery Report (отчет) за получено съобщение.

Featured Replies

Публикувано

И при мен не иска, с biteSMS съм също от две седмици, но си получавах

с отметката до вчера. Имаше ъпдейт тия дни на програмката до 0.2.2,

сега връщам на 0.2.1-1 и се появява отново! :Wink:

• Отговори 127
  • Прегледа 28k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Люси, деливъритата се плащат в щатите и половината свят, вероятно затова са сметнали за ненужно да вграждат такава функция.

• Това не го знаех, но от друга страна продължава да ми е странно липсата на тази функция при положение, че всеки друг телефон я има, пък където е платено всеки сам решава дали да е на On или Off.

Публикувано

Аз съм точно с 0.2.1-1. Къде видя 0.2.2?

Публикувано

В репо-то http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/ е 0.2.2.

EDIT: на М-тел съм също.

Публикувано

А с 0.2.1-1. нямаш грижи, така ли? Получаваш смс-и? Защото аз нямам проблем с изпращането, но след това се бъгва и вече не мога да получавам.

Публикувано

Да, сега пращам през biteSMS 4.4 и Delivery Report 0.2.1-1 и всичко

е наред, 10-на смс набързо пратих и ми пратиха и си имам тикче, за

доставен.

Ако има значение настройките на biteSMS са следните:

Quick compose-off

Quick Reply- off

Privacy-off

Signature - off

Auto Correct - off

Delivery Notif. - off

Passcode Lock- off

Тикчето не се появява веднага, излизаш от biteSMS и влизаш отново.

Публикувано

Ами като гледам ти си изключил всички полезни функции на biteSMS :Wink: При 0.2.2. вече няма тикче, а пред съобщението седи две вълнообразни линии докато бъде доставено и след това изчезват. Аз съм с biteSMS 4.4.1. Може и това да е проблемът.

Публикувано

Осрана работа... бях с битсмс 4.3, сложих 4.4.1 и деливъри 2.2 - спрях да получавам смс-и. Влязох и изтрих от Сидия деливърито, рестартирах и сега телефона тръгва да ресетва и угасва. Тръгва... и пак угасва...

Някой идеи? Или рестор?

Публикувано

Ако успееш да свържеш тел-а с фънбокс:

var/stash/applications.pwn изтрий bitesms.app

Също влез в system/library/mobile substrate/dynamic libraries и търси остатъци от деливърито. ВЕРОЯТНО се казват:

iphonedelivery.dylib и iphonedelivery.plist

Направи един рестарт.

Публикувано

Не знам, виждам се в чудо вече. Преинсталирах целия телефон, качих 3.1.2 - всичко на чисто, сложих само BiteSMS 4.4.1 (без деливърито) и... пак не мога да получавам смс-и. Изтрих BiteSMS, прегледах дали няма остатъци от него - няма. И пак не получавам. YouTube също не зарежда.

Някой има ли идея какво да правя?

п.п.

На Мтел съм.

Публикувано

Ми защо инсталираш тоя BiteSMS? Явно е, че е от него.

Публикувано

Току-що ресторнах отново и на абсолютно чист телефон пак не получава смс. Вече нямам представа какво става.

Публикувано

А тази сим-карта пробва ли я на друг телефон дали получава смс-и? Може проблемът да е в нея, а на iPhone нищо да му няма.

Публикувано

Няма логика да е от сим картата, при положение, че до днес сутринта всичко си работеше.

Смъкнах на 3.1 къстъм от авелики - не получавам смси и пак няма ютуб. :(

Публикувано

Да не би да има срив в мрежата им. Към кой оператор е това? Колкото до YouTube ти трябва Push Fix от репото на beyouriphone, но в момента не е достъпно.

Публикувано

И за 3.1 ли трябва този фикс? Предния път като минавах на 3.1 (като излезе) не ми се е налагало да слагам фикс. Не знам да има срив, на Мтел съм - цял ден... бая срив щеше да е и щеше да се "чуе" из форума според мен. :/

Публикувано

Сиско, качи пак деливъри рипорт и преди да го деинсталираш го изключи.

Публикувано

Аз и предния път преди да го изтрия му дадох дисейбъл (имам навика като трия някоя програма винаги да я вкарвам във фактори сетингс). Ще кача сега и пак ще мъча, ама...

Публикувано

Недей никога да "дизейбъл" и после деинсталиране на дайнамик лайбръри файл! Остават нежелани неща в тел-а, и оттам - кашичка. Направи един чист рестор(само бутона рестор) в DFU, без карта в тел-а, и опитай пак.

И сложи пушфикса когато е достъпен, иначе не само тубата отказва. Дъжда не инсталира activation bundles за maps,utube,appstore и още доста.

Edit: сложи cfc2add от сидиа, иначе фънбокса няма да вижда телефона като jailbroken.

Публикувано

То няма такава простотия... към 11:30 вечерта ми се наляха изведнъж над 30 смса (дето са се събирали). Явно Мтел са имали някакъв проблем - не мога да си го обясня иначе, защото на мен ми писна да се занимавам за деня, зарязах телефона с качен 3.1 къстъм (и невъзможност да получава смси) и легнах да поспя 2-3 часа. Два пъти им звънях на ла*нометите -> "Нямаме проблем с изпращането и получаването на кратки съобщения, господине." Странното е, че един приятел приемаше съобщенията, които му пращах... пак е на Мтел но с 0883 (аз съм с 0888, ако има значение). :redface:

п.п.

Бях сложил cf* файла за Фънбокса. А Push Fix & Youtube може да се инсталира и от http://cydia.iphoneil.net сорса - достъпен е.

п.п.

Сега деливъри 0.2.2 + bitesms 4.4.1 работят (деливърито работи на трета и на пета опция - тях съм пробвал само) и може да се праща и получава смс. ФМ 3.1 къстъм. Сега ще мина на 3.1.2 и там ще пробвам - гаврата да е пълна.

Публикувано

Сиско, нали аз по-горе бях описал този проблем? Няма им нищо на сървърите на Мтел. Просто забавените съобщения се опитват да ги изпратят пак доста по-късно. И при мен беше така.

Публикувано

Такааа... качих на 3.1.2 [custom], всичко работи добре - приемане, пращане на смси с bitesms 4.4.1 + delivery 0.2.2... докато не дадох петата опция (най-готината) за отчет. Сега получавам, но не мога да изпращам (стоят си с вълничките съобщенията). Антъни, ти твоя проблем как го оправи? Смених на третата опция и сега почна да ги доставя (прати два изчакващи, един още стои на вълнолома :( )... явно наистина пета опция е проблем - жалко.

п.п.

Бая забавяне имат значи - щом смсите от вчера сутринта ми ги достави чак в 11:30 вечерта. :)

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, някой решил ли е проблема с програмата на Firmware 3.1.2 ФЗ. Инсталирал съм я, но не ми показва доставени SMS на нито едната опция от петте.

Публикувано

Слагаш я от SOS iPhone и играеш. Аз съм с нея, на трета опция и никога не е отказвала. П.П. Създателите и, са на този сорс.

Публикувано

Благодаря ти все пак но как ли не пробвах не става и не става. Опитах и с Delivery SMS with Tick от SOS iPhone и пак не става. Да не би да ми трябва да инсталирам bitesms и чрез нея да пробвам.

Публикувано

Мхм, не знам. Аз никога не съм имал проблем и нямам други програми за смс.

П.П. Програмата от SOS си е iPhone delivery.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.