Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Valkyrie Rune ... и други двуколесни

Featured Replies

Публикувано

Това ли е зверчето?naughty3.gif

• Отговори 89
  • Прегледа 16.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Дедо вече е напълно готов за регистриране и бръмчи яката!

• Развитие по темата: Вече бръмчи , зарежда и т.н. - само светлините, километражът и кошът са недовършени. Ще снимам и клипче тия дни.

Добавени снимки

Публикувано

Сокола е красив много, върви незнайно, ама нещо не ме кефи , ама ако те влече ......... на пълна газ, харчи повечко от БМВ-то :biggrin:

Публикувано

Това ли е зверчето?naughty3.gif

Да брат, снимката е актуална, вървят преговори за цената още.:biggrin:

Венко, имал съм 50 мотора, такава съм нямал, от този мотор изпитвам страхопочитание, ако ме разбираш:Wink:

Това е наѝ-готиния турър, коѝто ми пасва на темперамента, а пък е и бързичък, от 0 до 100 за под 3 секунди :yahoo:

3611648396.jpg

Публикувано

Алекс, стикам палци да го имаш - разбирам как се чустваш. Аз също се глася за такъв, но не знам кога ще му дойде ред, че все изникват по-важни разходи на дневен ред.

Иначе ей такова имах за последно(преди около 12години), преди един да влвзе в насрещното и да ме удари челно

5eeca334-a773-a7a5.jpg

Публикувано
от този мотор изпитвам страхопочитание, ако ме разбираш

Винаги съм казвал- ако мотора не ти прави страх, не се качвай никога на него ! :excl:

Публикувано

Тоя и аз го гледах днес.

Както каза някой, AMG да си гледат Mercedes :biggrin:

Публикувано

Това е базов модел. Барнат е тук-там само.

Публикувано

Това ми се гледа само оптичен тунинг, 6.3 няма как да стане и без това :biggrin:

Публикувано
post-226-0-10610000-1315770166_thumb.jpg
Публикувано

Най красивия Харлей, е Харлея, който истинските фенове не харесват. V ROD с водно охлаждане и въздушен филтър на местото на резрвоара. Снощи гледах по някой от енциклопедичните канали за завода, където се прави това чудовищно красиво двуколесно.

0310_xl+harley_davidson_v_rod+rear_left.jpeg.jpg

Harley-Davidson_VRSCAW_V-Rod_2008_03_1920x1200.jpg

Публикувано
  • Автор

Оригиналният Индиан е фалирал '43 или '46 - не помня и има толкова общо с Харли, колкото аз със Стив Джобс.

П.П. Не му помня името, но тук имаше един пич, някъде през '94-'96-та, яздеше оригинал - бял на цвят, с оригиналния надлъжно монтиран L4.

Може и тогава да е не споря ... но че Индиана е Харлей съм готов ... човъркал съм го достатъчно , но хайде да речем така: двигател, първична предавка, скоростна кутия, маслен резервоар, задно окачване - Харлей :biggrin:

Електрониката за мигача и предпазителите - позистори - уникални !!! ( само да ми падне създателя на този шит ) ... оформление, фар, калници - Индиан

slaf ... след много години най после нещо новаторско извадиха ... двигателя е разработка на Порше, даже болтовете не са инчови в него.

Alxx® Това на снимката ти ( http://www.sabine-welte.de ) двигателя много ми прилича на Vmax-a :smile:

Публикувано

Пич, оригиналният L4 никога не е имал общо с Харли. Може нещо по - късно да е имало кръвосмешение м/у двете фирми, но до '43-та - йок.

П.П. На едно мнение сме със slaf.

Публикувано
  • Автор

Тези двата Индиана които съм пипал са новото производство ! ... старите са съвсем друга баница - прав си :rolleyes:

Публикувано

Това от http://www.sabine-welte.de/ е точно VMax, но много барнат, с муцуна от ...Хонда, май?

Кърти, отдавна не бях виждал толкова брутален тунинг.

Публикувано

На това Харли горе съм му се качвал :)

Публикувано

http://www.imdb.com/title/tt0412080/

Има го в замунда :)

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Bobber - a е много красив , много ми е мерак да си сътворя някой класически Bobber или Cafe Racer ,примерно

Bobber-Motorcycles-For-Sale.jpg

или photoid30500.jpg

Cafe Racer -а e малко с фар от Мини , ама е преживимо де :)

Бърз виц по темата :

На морето се срещат двама колеги карачи , единия е с тектонски мухогълтач ( да се разбира чопър ) , а другия е с Kawasaki ZX10R , та:

Този с пистата се надува и разправя на другия : Брат за под 3 часа го направих София - Бургас, на магистралата до 320 стигах , а другия му вика : Е кой те виде така ! :biggrin:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

BMW :yahoo:

• 2 седмици по-късно...
Публикувано
  • 6 месеца по-късно...
Публикувано

Нащраках бая машини тия дни, дъртата я "съживява" един съсед - AVO '53-та.

Новото Kawasaki ZZR1400:

164068322217403314231334566400G4G60c0gU7pGLNo8o3ji_m.JPG 784027378188893921213345664103UvFTHrqt5CH3RkONm52_m.JPG

Кастъм, от неизвестен майстор:

1079110034745295501334566431RhRmV5ekPEobBqcoa148_m.JPG 8250125904428301581334566986fj8FEbBYl53nP6qisDOg_m.JPG

Едноцилиндрово AVO, '53(мисля) с кардан и кош. Беше буквално в насипно състояние и сега все още не е готово. В момента имаме проблем със запалването и когато го завършим целия, пак ще има снимки ;)

83856940713099641021334566469EDv4loHdpt0Ou1Lvq8jX_m.JPG1250060575506389841334566461QVNUQONKAdru3V06kqoT_m.JPG392833176103960786113345664527hIqEfeWvqh9sA7bAbUg_m.JPG 45535006517045652031334567033nfraMfuWg6jBSZDGfV8H_m.JPG

Шаш и паника:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

WTF???

1417081965175440411337772296MKqvgEgBqk9dM9clVjDG.JPG:wub: :wub: :wub:

Ей т'ва, цепи мрака,а?

Brayton 6 e концептуален мотоциклет, проектиран, за да се създаде истинска високоскоростна машина. Създаден е от Солби Хигинс, дизайнер от Train Wreck Bike, така че можем да очакваме, че ще изглежда доста необичайно. Съотношението между мощността и масата наистина трябва да бъде впечатляващо, защото основната идея е била да се получи суперлек мотоциклет. Той е изграден около тръбна кострукция. Самият мотор е олекотен до крайна степен благодорание на карбоновите нанотръби на цилиндрите. Всяка от тях реагира индивидуално като 2-тактов мотор. Времето за отваряне и затваряне на клапаните и регулирането на гориво-въздушната смес са контролирани от микрочип. Сам по себе си силовият агрегат работи с природен газ.

Рамковата структура позволява на ездача да наглася позицията си във височина от специален бутон. „Въздушните мускули“ осигуряват бързо и прецизно нагласяне на седалките и предното окачване. Масивните спирачки и суперголемите джанти са като обещание за високи показатели.

Прототипът е опит да се създаде мотоциклет, който дава усещането за едно цяло между човека и машината. Седалката може да бъде позиционирана много ниско до земята, а двигателят бие като истинско сърце.

o_brayton2-2ed8157182.jpego_brayton3-64c8e1f2ac.jpego_brayton4-5857a719b8.jpeg

Източник: карс.бг

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.