Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

След 30 дни в сервиз, телефона заменят ли го с нов?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, на 7 Февруари отидохме в Германос с мой приятел да оставим едно LG за ремонт - гаранционен. Днес сме 8 МАрт и мина цял месец, но те не са му се обадили, че телефона е готов. Та въпросът ми е до колко имаме право сега да отидем до Германос и да искаме да ни го сменят с нов. До колкото знам ако минат 30 дни от момента, в който си го занесъл в сервиз и не е поправен телефона са длъжни да ти го заменят с нов щом е гаранционно приет, така ли е?

Публикувано

Длъжни са или да ви дадат нов, или да ви върнат парите. Ако се опитат да ви дадат ремонтирания, заплашете ги с КЗП. Друг е въпроса ако той е бил отремонтиран, но човека не си го е взел или е отказал да го вземе. Само виж в законът какво пише - дали 30 календарни или 30 работни дни, че не си спомням.

Публикувано
  • Автор

Сега се обадих в КЗП и от там ми казаха, че става дума за 30 календарни дни и имам право да искам да ми върнат сумата или да го заменят с нов, ако отказат да ги сезирам и те ще оправят нещата. Супер сега съм им се наточил, стискайте палци!

Редактирано от Lyudmil

Публикувано

Имай предвид, че февруари има 28 дни, така че имат още малко време като че ли :р

Публикувано

В закона пише 1 месец, доколкото си спомням никъде не са упоменати точен брой дни.

Публикувано

Ако имаше програмката от подписа ми щеше да разбереш. В първия прозорец втората точка гласи "Гаранция и рекламация".

При основателна рекламация търговецът е длъжен в едномесечен срок да възстанови платената от вас сума, да замени стоката с друга или да извърши безплатен ремонт. Ако след изтичането на този срок рекламацията ви не е удовлетворена, вие имате право да развалите договора и да претендирате за възстановяване на платената сума.

:offtopic:

Публикувано

Също така телефон се сменя само ако е връщан три пъти за ремонт. От първия път няма как да стане.

Публикувано

Времевия период е срока на гаранцията на телефона. Ако и след третото отремонтиране направи проблем, вече се сменя.

Публикувано

Най-просто казано... Седи ли в сервиза един месец+ един ден, трябва да ти върнат парите. Това е!

Публикувано

Докато се включа... да The Shaman-a е прав. Всичко над един месец води до прекратяване на договора...

Публикувано

Или варианта 3 -пъти по 30 дена (работи 15–20 дена пак на ново)

3 -пъти лентов кабел на LG

Писва ти да го носиш -теглиш им една щото си дал 650 лв.,а те те габаркат

И сега жена ми си има прекрасен тел. без драскотина за сувенир като от Зрънчо :D

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Имам приятел който има следния проблем. Има 4ка която прави един и същ проблем за година и германос му го подменят. Проблема е, че му го подменят с мостра която

има демо скринсайвър и когато отиде на апстора приложенията нямат опция инстал.

Телефона беше 4.3.5 а в момента е ресторнат към 5.0 но проблемите остават.

Някакви предложения как може да се оправи?

Публикувано
  • Автор

Как ще му го подменят с мостра бе, тия тъпанари са задължени да го сменят с чисто нов апарат или да му възстановят парите, как се е съгласил въобще на такава подмяна?

Публикувано

Еми.. някой хора не мислят като правят нещата.

Публикувано

Ресторнете го на чисто и не му връщайте бекъп, вие сте го ъпдейтнали , а това не маха демо съдържанието.

Редактирано от roll2puff

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.