Публикувано Септември 2, 200916 гд AlwaysOnPC-v1.0 Ако ви хареса това приложение си го купете! / If you like this application buy it!
Публикувано Септември 3, 200916 гд Аз ли недовиждам или няма десен бутон на мишката. Друго което искам да попитам е за иконите, могат ли да се местят и как. Мерси.
Публикувано Септември 3, 200916 гд А как излиза клавиатурата, например да си вкараш адрес в мозилата?
Публикувано Септември 3, 200916 гд Това си е Jaadu VNC, разликата е че ти предоставят едно виртуално PC. Можете да си използвате въпросното виртуално PC и през компютъра, само трябва да посетите този адрес: http://www.alwaysonpc.com/signin.php Като цяло не е лоша програмата, но малко ме е яд за цената едит: Можете направо да си свалите този файл:http://itunes.apple.com/linkmaker/. Стартирате го, въвеждате си e-mail & pass и се логвате през компютъра (без значение дали сте с Mac или PC)
Публикувано Септември 3, 200916 гд Здравеите инсталирах фаила които сте дали обаче не ми се появява иконка на springboard.
Публикувано Септември 3, 200916 гд С какво се различава от LogMeIn? Edit: Така е като питам преди да прочета инфото в AppStore. Това е просто едно виртуално PC на което имаш FireFox, Open Office и 2Gb пространство.
Публикувано Септември 4, 200916 гд Работи добре, благодаря Единственото при тези програми остава винаги въпроса доколко само ти имаш достъп до файловете си. Ама то и имейла е на този принцип, така че все тая Биг Брадър е навсякъде
Публикувано Септември 4, 200916 гд Ударихме на камък.Нещо са спряли регистрацията за нови потребители :cry:
Публикувано Септември 4, 200916 гд Можете да тествате виртуалния компютър AlwaysOnPC с пълен набор от приложения на вашия лаптоп или настолен компютър в продължение на пет дни безплатно, включително и 2GB за личните ви данни и файлове.Публично известие: Новите регистрации за AlwaysOnPC са спрени до второ нареждане в резултат на множество регистрации направени от потребители използващи нелегални копия на нашето iPhone приложение разпространявани от нелегални сайтове за download и потребители на jailbreak-нати iPhone-ни. Работим по установяване на проблема и ще пуснем регистрациите за trial и платени акаунти възможно най-скоро. Вече регистрираните потребители ще могат да използват услугите на AlwaysOnPC през това време. Моля някой да си даде регистрацията много моля
Публикувано Септември 4, 200916 гд Я си инсталирайте LogMeIn и не се занимавайте с глупости ( макар, че и аз я направих.. за проба де... :redface: ) делвам го и .... айдееее
Публикувано Септември 5, 200916 гд Еее да ама аз искъх да гледам клипове от Vbox7 докато си лежа с LogMeIN нестава този номер а с Aways става Сгащиха ни :eek: Добре че не познавам хора с такива телефони :mrgreen: :mrgreen:
Публикувано Септември 5, 200916 гд Айде,който е регистриран да даде една регистрацийка защото тази програма ме заинтригува много.
Публикувано Януари 25, 201214 гд Появи се update на приложението в AppStore само, че за Ipad. Версията е 1.6.6
Публикувано Април 19, 201213 гд What's New in Version 1.10.8 Faster connection time; Automatic Colors/Speed setting (based on 3G or WiFi connection type).
Публикувано Март 18, 201313 гд Alwaysonpc от няколко дни ми създава проблеми. Не мога да си влезна с потребителското име, и парола през приложението от телефона. През компютъра става, но от телефона не. Дава ми съобщение, че трябва да изтегля официалното приложение от АppStore, и да въведа някакъв код в iTunes. С една дума през компютъра си влизам, но през телефона не мога, на какво се дължи това. Пробвах, и с други ipa файлове, но ефекта е един и същ.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.