Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Celeste Bluetooth File Sharing

Featured Replies

Публикувано

При мен с версията на Grievous открива другия телефон, pair-вам ги и след това връзката се разпада. Не ми дава никаква грешка на мен, освен Activation failed, due to network... или нещо от сорта беше. А обратното от друг телефон на iphone как става прехвърлянето?

• Отговори 284
  • Прегледа 65.7k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Поредното аки Mail.app не ползвате ли?

• Ех тоя блутуут , тцтцтц , защо се мъчите - нали има мейл и ifile , като с второто също може да изпращате файлове през блутуута , пък и снимки и картинки мисля че вече не са модерни , или поне аз така

• Я тези, дето се оплакват, че не им тръгват кракнатите версии, първо да качат това : actionmenupluspack.deb (58 KB) RockExtensions 1.01.deb (80 KB) и след това да качват Celeste от кракнатите, и

Добавени снимки

Публикувано

Включваш bluetooth-a от SBSettings и пращаш.

Публикувано

А при мен платената версия нито открива,нито закрива, ни приема, ни предава - камо ли да се разпада ! wacko.giftooth.gif

Публикувано

При мен воопще не намира устройста и не приема :((

Публикувано

На мен ми намира всички устройства с включен bluetooth, както и обратното с друг телефон намирам iphone-a, но когато тръгвам да пращам нещо ми изписва, че Celeste не е регистриран на този Cydia account и връзката се разпада, явно ще трябва по-добър крак, но до като не видя, че всичко работи няма да я купувам.

Публикувано

@Lyudmil крака ти е доста добър бре. Имам я купена и не намира нищо, а ако си спомням добре само при първото пускане се върза за един iPhone 3Gs и след секунди връзката се разпадна. Та не знам дали ще намериш по-добър крак :tooth: .

Публикувано

Дано скоро да изкарат 1.0 ето тук е страницата на разработчиците в Twitter - http://twitter.com/CocoanutApps хубаво е че продължават да работят и дано в следващата версия отстранят повечето бъгове, въоръжил съм се с търпение и чакам някой да каже " най- после излезе програмата която да направи вашият блутут пълноценен" :smile:

Следя темата с интерес и дерзая

Публикувано

А, аз не. Бета тестер срещу пара(Хем кихаш, хем чеп)? Не, благодаря!

Пари се плащат за работещи неща, а не да им пълня канчето за неуспешните опити.

Публикувано

Здравейте, бихте ли ми казали къде ги изпраща получените файлове. Изпратих си няколко песни, първата я намирам в iPod, но следващите не ги откривам.

Публикувано

В var/mobile/Received.Ползвай iFile,за да отвориш файловата система.

Публикувано

С кракната версия съм и пращам и получавам наволя и към компютър и към телефони без никакви проблеми.

d8f559882c5a32d4.PNG

Публикувано

Никъде не намирам ch.ringwald.btstack (>= 0.3-433).Останалите ги имам.И защо когадо дам on на celeste и изляза от sbsetings се изключва? Мерси.

Редактирано от truynm

Публикувано

Защото е бъгава!

Публикувано

При мен тръгва ,но ми дава че не е регистрирана версия ,и може би затова немога да прехвърлям файлове.Това е с deb-а от горния пост

Публикувано

Преди малко говорих с един приател от турция и каза че, Celeste има кракната версия и работи без проблем ето, кво трябва дасе направи таками каза парво дасе изтегли това http://www.multiupload.com/1SGTUZNX7E и дасе инсталира второ дасе изключи телефона и пак дасе фключи,трето от Cydia sinfuliphonerepo дасе инсталира celeste ,'четири от sbsetting дасе пусне celeste после respring и готово, аз имах платена и пак пробвах така даже по добре работи.ПРОБВАНО НА IPHONE 4

Редактирано от asko44

Публикувано

Излезе кракната версия от HackYourPhone в Cydiia, след инсталация изписва, че Celeste e активирана и след това изпращането и получаването на файлове е като детска игра :yahoo:

Пробвах трансфер на JPG и MP3 с Nokia, Sony Ericsson и PC, и всичко е ток и жица!

Публикувано

Здравейте аз също инсталвам кракната версия на програмата и след респринг ми изписва ето това - "Celeste wasn`t purchased for this Cydia account.Please check again in Cydia" :blink: ? Случайно някои да знае какво трябва да направя в акаунта си ?

П.п - по моя (прост) превод ми казва че не съм е купил ?!? Но защо при положение че тегля кракната версия ?

Публикувано

Засича ти е, че не е купена...

Аз немога да се справя с HYI репото . Не показва че е включено и това е :Х

Публикувано

Дам.. засича ми че не е купена! И това от 2-3 репота вече , дори и деба на Grievous :wacko:

Mr.Phoenix - сложи деба от по горните постове , би трябвало да се оправи ( и респриг поне ;)

Публикувано

Не става човек тоя телефон колкото респрингове и рестарти изяде не знам просто. Даже и един рестор заради тази програма... :Х

Публикувано

Еее чак до рестор, сериозна работа . Аз спирам да се занимавам че не ми се прави и на мен рестор !Само да кажа че като е имам програмата стои пост.вкл. и не иска да се спре от иконата в СБСетинга , и няма да ви кажа че батерията се стапя за отрицатлно време ! Трия е за сега и ще чакам нов ъпдейт !На касметлийте успели да е подкарат :bravo: да си е ползват с здраве ;)

Публикувано

Когато инсталирате кракната версия на програмата , след инсталирането и преди да респрингнете, спрете нета на тел, после респринг , след това ребут и ще ви изпише ,че е активирана и няма да имате проблеми.

Публикувано

Извинявам се предварително ако въпросът ми е глупав, но къде точно в cydia мога да намеря кракнатата версия :blush:

Edit:

Благодаря emco83

Редактирано от IvellinGG

Публикувано

Добавяш това репо:

repo.hackyouriphone.org

Публикувано

Хайде стига глупости - плтих си го и .......както казва . Alxx®

"А, аз не. Бета тестер срещу пара(Хем кихаш, хем чеп)? Не, благодаря!

Пари се плащат за работещи неща, а не да им пълня канчето за неуспешните опити."

е аз си платих и то не че безумно ми трябва Bluetooth, по скоро зади бъзикациите на приятели и колеги - "'баси телефона и няма Bluetooth"

за което мааааалко съжалявам.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.