Публикувано Март 7, 201115 гд Този месец се очаква да излезе нов инструмент, Celeste, който ще позволи приемането и изпращането на файлове през Bluetooth: Celeste Bluetooth File Sharing 1.1e2-3 Важно! 1. Инсталирате всички добавки включени в архива. Celeste последен. 2. След всяка инсталация правите respring/reboot.
Публикувано Март 9, 201115 гд Това само с продукти на Apple ли ще работи. Защото на клипа виждам че трансфера е между айфон и MacBook
Публикувано Март 9, 201115 гд То, за айфон/айфон и сега има такова в апстор - нали идеята е от и за всички.
Публикувано Март 13, 201115 гд Celeste: Bluetooth File Transfer App For iOS4 Coming Next Week! Инфо Редактирано Март 13, 201115 гд от KurtiMakarov
Публикувано Март 17, 201115 гд Дам преди малко видях туйта им 4 дена до излизането на 22ри март и дават 10 копия безплатно ако им промотираш програмата със клип в YouTube или с някакви други материали П.П. Раздаването ще е на случаен избор ако ви одобрят клипа. Межу другото вече са раздали 10 остават още 10 и един от всички ще поличи доживотен безплатен акаунт за всички приложения на @cocoanutapps Countdown! 4 days til #Celeste release! Bluetooth file sharing for #iPhone #iPod touch and #iPad! getceleste.com
Публикувано Март 18, 201115 гд Като нов инструмент ще бъде ли достъпен за всички или пак трябва да се "лекува"... ?
Публикувано Март 18, 201115 гд Естествено,че ще трябва да се купува,все пак разработчиците са вложили доста труд. п.п.Изпревари ме Редактирано Март 18, 201115 гд от N1k0lA
Публикувано Март 18, 201115 гд Естествено, че ще е платена, все пак това ще е една от най-важните програмки за iPhone! Някъде бях чел че цената ще е 10$
Публикувано Март 18, 201115 гд Да прочел съм цялата тема и пак не вниквате в смисъла на поста ми. Добре ще си задам въпроса така: Ще бъде ли "излекувано" приложението, за да можем да го ползваме всички безплатно? Все пак всички хубави програми са официално _платени_. Офтопик: Изобщо наблюдавам в целия форум една тенденция на "начукване на канчето", "ах ти колко си неграмотен" и "как можеш да питаш такива въпроси" преди да се даде наистина ценната информация след това. Ако съкратите увода можете да си спестите доста писане и да давате само същественото. Иначе не ви се свиди информация и съдействие само дето малко повече ви сърбят пръстите.
Публикувано Март 18, 201115 гд Ами, дъвкането на едно и също писва брат. Особенно след като си го писал 837646585 пъти, а няма кой да го прочете 'ми писка. П.П. За инфо не се скръндзим, нали това е идеята П.П.2 Как мога да знам, че някой ще си го купи и кракне, ей така, ''щот' сме готини?
Публикувано Март 18, 201115 гд Не можете да знаете. Можете само да предполагате на база на дългогодишния си опит в сферата и наблюдения върху други приложения. Аз например предлагам тази тема да не се затваря след излизането на яве на приложението, за да може, когато се "излекува" да се пусне тук
Публикувано Март 18, 201115 гд 1. Последен пост не се цитира! 2. Никога след като излезне официално едно приложение темата не се е заключвала. 3. Също така, никой не е бил лишен от излекувания и вариант. П.П. Коментар страничещ от темата ще бъде трит незабавно!
Публикувано Март 22, 201115 гд Тествано е вече: Бета тестовете потвърждават работи с: Nokia потвърдено. Android потвърдено. Windows XP потвърдено. Mac OSX потвърдено BlackBerry OS потвърдено . Вълнуващо нали !!! Само да го пуснат
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.