Публикувано Септември 3, 200916 гд Имам следния проблем: Направих рестор до 3.0, сетнах като нов. Контактите ги копирах през WinSCP. Уж всичко е наред, но не мога да прикача снимка към даден контакт. Контакта може да се редактира, тел. номера, адреси и т.н. Мога да сложа снимка, но като рестартирам, снимката я няма ?! Стоят си само старите снимки към контакти. Ресторвам 3 пъти и пак същото. Да не е нещо от правата. Папката AddressBook е с 0700, а файловете вътре с 0644. С 2G съм, FW 3.0 Ако някой знае да помогне, моля.
Публикувано Септември 3, 200916 гд А защо просто не синхронизираш контактите с Outlook и след това ги редактирай там - т.е. сложи снимки и каквото друго се сетиш и при следващата синхронизация всичко ще се прехвърли в телефона редактирано.
Публикувано Септември 4, 200916 гд Автор Добра идея, благодаря. Но все пак беше добре да мога и на телефона.
Публикувано Септември 4, 200916 гд Синхронизирай контактите с Outlook, копирай си фаила с базата данни за котактите някъде в РС-то и тогава изтрий всички контакти от телефона. След това, като синхронизираш пак с Outlook телефона ще си напише нова база данни и би трябвало тогава да можеш да ги редактираш направо от там.
Публикувано Септември 11, 200916 гд Автор Оправи се. Зададох права 777 на папката AddressBook и на файловете в нея и промених owner на mobile (на два файла беше root). Благодаря на noo_good.
Публикувано Март 16, 201214 гд Здравеите,а има ли начин да се извадят само снимките от контактите от бакъп фаил на адресната книга?
Публикувано Август 18, 201312 гд За да не пускам нова тема, а и не намирам подобна- ще питам тук. Прикачил съм си снимки към определени контакти и като ми звънят искам да ми излизат на цял дисплей. Но, след разни синхронизации с Фейсбук, Вайбър, Уатсапп, към контактите ми се добавиха снимки каквито тези които ми звънят са си сложили на техните си устройства и когато ми звънят ми излизат техни снимки, малки в горен десен ъгъл. Та, въпросчето ми е- как и какво бих могъл да направя, когато ме търси някой снимката му да ми излиза на цял дисплей. Благодаря предварително
Публикувано Август 18, 201312 гд Да си ги оправиш ръчно в контактите и повече да не синхронизираш с шитни като фейсбук,вайбър и уатсъп
Публикувано Март 14, 201412 гд Да си ги оправиш ръчно в контактите и повече да не синхронизираш с шитни като фейсбук,вайбър и уатсъп Здравейте аз имам същият проблем,изтривам снимките на контактите и ги слагам отново но пак снимките са ми малки а не на цял дисплей. Ще съм ви много благодарна ако ми помогните... Благодаря... Редактирано Март 14, 201412 гд от Antoniia Ilieva
Публикувано Март 14, 201412 гд Доколкото разбрах, на 7.1 са така. Говорим за входящи повиквания нали?
Публикувано Март 14, 201412 гд Да за входящи повиквания Редактирано Март 14, 201412 гд от Antoniia Ilieva
Публикувано Март 14, 201412 гд Девойко, цитирането на последен пост е спам, безразборното цитиране - също. Да, на 7.1 са малки снимките и докато няма джейлбрейк, няма шанс за промяна. Свиквай.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате