Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

AnyRing e приложение за всички онези, които обичат да имат различни звуци на своя телефон. iPhone не ви позволява да настроите мелодии директно от вашия iPod плейлист за разлика от Nokia и други мобилни телефони. AnyRing го прави много лесно и чрез него можете да си сложите каквито си пожелаете песни.

AnyRing 6.17

Свали

Това приложение е предварително активирано, така че просто го инсталирайте.

Да не кликнете върху "DONT CLICK!" защото ще се наложи да деинсталирате приложението и да го инсталирате отново!

703800a543b1b98d.png

c8f1febc80e96c8e.png

0f7307bf4a624b8b.png

Важно! Ако Cydia ви предложи ъпдейт, не го правете!

thx to Fabius and xSellize

Публикувано

2-то линкче не работи (Invalid File. This error has been forwarded to MediaFire's development team.) поне при мене

Публикувано
  • Автор

Оправен е линка, а приложението е достъпно вече в Cydia от репото на xSellize.

Публикувано

Мерси?

Публикувано

А как точно се настройва, че нещо немога да я подкарам?

Публикувано

То маи регистрация иска.

Публикувано

На iPod songs давате all и цъкате стрелкичката , избирате песен , настройате там както си искате и сте готови . Не знам дали иска регистрация (не ми е искало) , но аз имам в Rock още от много отдавна и може да се е логнало само .

Публикувано

Иска RockID и Pass,в кои саит може да се направи регистраця ,че рутера ми се прецака и няма ви-фи :smile:

Публикувано

На мен не иска да ми звъни с песента, която избера от iPod-а. Имам регистрация в ROCK.app и не става и не става

Публикувано

Не стартирате RockApp, стартирате AnyRing. След това избирате

66891b8f1086b9d739b3f0e9dad34fc6b0ab0fcd4c256f2de623007d7a498f75e4158af69a0fc4089f602646ad202a1e

и чеквате Use as Default Ringtone.

При входящо позвъняване AnyRing стартира iPod на фонов режим и просвирва избраната песен (обърнете внимание на плей маркера до батерията), докато трае входящото позвъняване, след което (при вдигане или отказване на обаждането) мелодията спира. iPod-а остава стартиран, докато не го изключите.

Публикувано

Правя всичко, както си показал и не иска да звъни с тон от iPod-а! Да не би от "Settings" на телефона да се прави нещо?

Публикувано

Мисля че ще е по лесно ако си я свалите от Cydia.Трябва да имате source на хsellize (xsellize.com/cydia) и след това търсите Any Ring , инсталирвате и готово

Публикувано

Нещо е бъгава тази програма или аз не мога да я настроя както трябва.Като ми звъни някой със избрана от мен песен и не се чува нищо.А съм увеличил звука на ipod-а и на всякъде...

Edit: Грешал съм.Не е бъгава.Просто по бавно пуска мелодията.При мен има забавяне 2,3 сек след появяване на екрана ,че еди кой си ме търси...

Публикувано

И при мен имаше проблем, но я изтрих и качих наново и се оправи. Забавянето идва от това, че изисква време докато ти отвори "iPod.app"

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

с какво тази програма е по хубава от MIVtones ?

Публикувано
  • Автор

Не яде батерия. :tooth:

Публикувано

Програмката има известен недостатък - телефонът не вибрира при обаждане от контакт с мелодия от iPod-а. И, ако звукът на iPod-а е намален(например за да цъкнете някоя игричка в даскало :) ), няма никакъв начин да разберете, че някой ви търси, освен ако не гледате дисплея.

Аз така една вечер гледам-7 пропуснати повиквания...

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Колегата над моя пост го е предоставил - от неговия линк съм го дръпнал.

Публикувано

Програмата е вече с ъпдейт до 3.22 в Cydia.

Публикувано

Ама кракната има ли?

Публикувано

А може ли да попитам Как да инсталираме .deb файлове? линка нещо не работи и искам да попитам как ставаше

Публикувано

Не може ли да проявиш малко търпение, очевидно е защо не работи линка, а при положение, че до момента не си разбрал как става операцията, е малко нахално да искаш перснолна прислуга...

• 3 седмици по-късно...
Публикувано
Ама кракната има ли?

Има версия 3.03 в репото на Xsellize.

Публикувано

Някой може ли да сподели дали вече са оправили бъга с вибрацията в новата верися?

Публикувано

Незнам какъв бъг има, но не тръгва, слагам файловете и пак си ми вика purchase...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.