Публикувано Март 18, 201115 гд Здравейте! Съжалявам, ако съм объркал раздела, но все пак ще ми трябва помощ! Въпросът ми е следният: Скоро ще си взимам iPhone 4 и искам да си използвам картата си, но доколкото съм чел из нет-а, трябва да се реже по определени размери. Бихте ли ми обяснили какво точно трябва да се направи,с какво или ако трябва да отида някъде за да ми я изрежат?
Публикувано Март 18, 201115 гд Ако си взимаш телефона от М-тел, симкартата ти я заменят безплатно с микро-сим, мисля че и в Глобул е така.
Публикувано Март 18, 201115 гд Автор Ами там е работата, че аз ще си го купя от Глобул, ама ще ми се налага да слагам друга СИМ карта на Глобул (нормалните), тогава какво правим?
Публикувано Март 18, 201115 гд Нали ти казах, ще ти я заменят безплатно за микро-сим и няма да се занимаваш с рязане!
Публикувано Март 18, 201115 гд Ако искаш да слагаш и друга карта на глобул (от нормалните) можеш да отидеш при Сашо да ти я изреже и останалата част ще ти я даде и нея! Т.е. можеш да ползваш картата както като нормална така и като MICRO SIM! Александър сервиз
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате