Публикувано Март 18, 201115 гд днеска видях че имам 3 програми за обновяване и реших да ги обновя.Натиснах Get Updaте на една от програмите и ми излезе място където да си пиша паролата.След като си написах паролата,трябваше да натисна Billing Info(което го виждах за първи път) натиснах го и излезе данните на регистрацията ми иска нещо да променя но незнам какво .Има и място където пише To redeem a code,click here > мисля че целия проблем идва от там,но всъщност незнам какъв той.Проблема е че не мога да обновява програмите,защото винаги започна да ми излезне billing info и не тръгва да сваля :@ :@.Ако някой знае какъв може да бъде проблема да ми помогне. http://store.picbg.net/pubpic/58/F9/f4159a8eb9cc58f9.bmp -симка 1 http://store.picbg.net/pubpic/17/EE/2d4931d65bd817ee.bmp -снимка 2 Редактирано Март 18, 201115 гд от Deni Barca
Публикувано Март 18, 201115 гд А редийм код имаш ли, че го натискаш това?? Програмите, които искаш да обновиш, купил ли си ги?
Публикувано Март 18, 201115 гд Автор Не брат нямам никакъв код тия програми са безплатни,но незнам защо ми излиза това billing info вместо Sign In :x :X :X
Публикувано Март 18, 201115 гд Редийм кода е най-просто да го наречем подарък, безплатен "билет" за закупуване на дадено приложение, което не прави това приложение безплатно!
Публикувано Март 18, 201115 гд Автор Ем значи проблема идва от друго място.Аз искам да разбера защо след като въведа паролата не пише Sign In,а вместо него Billing Info. И сега немога да сваля нищо заради това тъпо нещо :@ :@ :@.Моля някой да ми помогне!!! Редактирано Март 18, 201115 гд от Deni Barca
Публикувано Март 18, 201115 гд Автор Разбира се че пробвах и Done и Cansel даже промених и адресите,но пак е същото не тръгва да сваля.Май ще трябва да направя нова регистрация :х :х.
Публикувано Март 20, 201115 гд И аз от вчера забелязах нещо подобно, но от телефона. Преди да инсталирам безплатно приложение ме праща към account-а. Но след като го потвърдих инсталацията тръгна. Пробвай от телефона директно.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате