Публикувано Март 31, 200917 гд $1.99 Category: Sports Updated: Nov 06, 2012 Version: 3.2 Size: 31.8 MB Languages: English, Arabic, Danish, Dutch, French, German, Italian, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish Seller: Supportware © 2012 Supportware Rated 4+ Requirements: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), iPod touch (5th generation) and iPad. Requires iOS 4.3 or later. This app is optimized for iPhone 5.
Публикувано Март 31, 200917 гд Автор Никаква представа нямам, предполагам Преди малко имаше request за тази версия, защото старата не се свързваше със сървъра.
Публикувано Март 31, 200917 гд Един въпрос, понеже не се интересувам много от футбол а програмата ще ми трябва за да покажа това, онова на един приятел. Та, предполагам се ъпдейтва с wifi, но след като се ъпдейтне и като я отворя след час, два стои ли си статистиката ?!
Публикувано Март 31, 200917 гд Един въпрос, понеже не се интересувам много от футбол а програмата ще ми трябва за да покажа това, онова на един приятел. Та, предполагам се ъпдейтва с wifi, но след като се ъпдейтне и като я отворя след час, два стои ли си статистиката ?! Да, има offline mode.
Публикувано Април 1, 200917 гд При мене не сработва: edit: оправих го, след премахване на Mobile Substrate (за Skype) заминава и Patch Mobileinstallation.
Публикувано Април 2, 200917 гд Някой би ли дал друг линк,че този нещто не ме харесва?Благодарности предварително.
Публикувано Април 3, 200917 гд И новата версия неработи при мен :confused: :confused:Някой да сподели ако е сложил новата версия как е?При мен няма връзка със сървара,дава ми грешка.
Публикувано Април 6, 200917 гд При мен работи без никакви проблеми! Много съм доволен от програмката!
Публикувано Април 18, 200916 гд аз ползвам iFutbol или iscores и двете може да ги намерите в Appulo.us
Публикувано Април 23, 200916 гд Може да използвате и www.skyin.cn мисля че е най-добрия саит за следене на футболни срещи само избирате english и нямате грижи
Публикувано Април 26, 200916 гд Много е добра и доста по богата PRO версията, но отново на Live дава грешка. Радва ме обаче това че има и нашето родно първенство както и добавяне на много други от плюсчето горе вляво.
Публикувано Април 26, 200916 гд Хубаво е, че ни има и "нас". Лошото е, че не може да направи връзка със сървъра. Междудругото на мен, за първи път ми дава грешка самата програма. Надявам се скоро да се оправи тоя бъг ли е какво е.
Публикувано Май 9, 200916 гд при вас дава ли ви "live" и "today"? понеже при мен дава от доста време че не е активно
Публикувано Юли 21, 200916 гд аз имам следния проблем и моля за съвет . при инсталация ми пише "Unable to find executable" . някои има ли представа какво означава това ?
Публикувано Август 15, 200916 гд оправиха ли "live"-а? но бих ви препоръчал Ifooty много добра има всичко включително и коментар на мача
Публикувано Декември 4, 200916 гд Опцията Live вече работи. Триете старата и сваляте от линка по-горе.
Публикувано Декември 4, 200916 гд Изтеглена и заместена с тази от линка по-горе пак дава същата грешка и няма Live, News etc. Едит: оказа се нужно да се изтрие не само от телефона, но от самия iTunes и на ново да се зареди. Сега всичко е наред. Благодаря
Публикувано Декември 4, 200916 гд Grievous мисля, че е доста ясен като казва "изтрийте старата и сложете новата" -> може това да ти реши проблема. P.S. Благодаря johnnybravo и Grievous, работи идеално !
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.