Публикувано Декември 17, 201015 гд Нали уж имаше някакъв пач дето оправяше тея изхвърлянията на ARM6 машини, при апликации кракнати на ARM7 устройство? Имам спомен, че четох подобна тема в xsellize. Мисля, че говориш за това : ЦЪК
Публикувано Декември 20, 201015 гд И аз съм готов. Оправих линка на предната страница с работеща от 2G до iPhone 4.
Публикувано Декември 21, 201015 гд В Про има над 600 първенства, в обикновената "само" около 40. What does the PRO version feature over the normal My Football app?- Much more leagues! - PUSH notifications for goals, enable them in the My Teams section. - Live scoring notification throughout the application - News - Match reports - Easier access to recently played and upcoming matches - Player career stats - Features to come: more live stats and commentary
Публикувано Януари 28, 201214 гд Тази работи перфектно, благодаря за ъпдейта! Забелязал съм едно забавяне при Push нотификациите, някой друг с този проблем ?
Публикувано Март 1, 201214 гд Хехехех, изтрих ама АСТА чука на вратата. Чука, чука ама никой не и отвори и си замина.
Публикувано Март 2, 201214 гд Само при мен ли е това ? и при мен е същото някой може ли да помогне с версия 3.0.1 съм и работи но при всеки скедващ ъпдейт ми се появява това като на колегата
Публикувано Март 2, 201214 гд При всички трябва да е така, само ако сте си го платили няма да има проблем. Сложете си по стара версия и няма да имате проблем.
Публикувано Март 16, 201214 гд Е, по-лесно е, ама нали всеки предпочита да изпие една кола в мола за тия пари...
Публикувано Ноември 7, 201213 гд Интересно ,някой има ли проблем след ъпдейта? Платил съм си за програмата ,сега при стартиране ми изкарва банер ,че не е платена и иска да платя, а в апп стора дава, че е платена!?
Публикувано Ноември 7, 201213 гд При мен върви нормално, но в пъти по-бърза. Също съм с платена. Изтрий и инсталирай наново.
Публикувано Ноември 7, 201213 гд При мен върви добре, вече е съвместима с iPhone 5, и изглежда по добре.
Публикувано Февруари 13, 201313 гд На мен ми липсват повечето първенства. И това от преди ъпдейта. П. С. Изтрих, сложих наново и се появиха. Това беше и отговора на съпорта, който изпратих. Please do a reinstall.Met vriendelijke groet / Regards, Koen Pijnenburg Supportware http://www.supportware.nl
Публикувано Февруари 13, 201313 гд Теми не ползвам от 3-4 години. Шрифта е Caviar Dreams Regular Font от Cydia. Но имай напредвид, че е много ситен и не е кирилизиран.
Публикувано Февруари 21, 201313 гд И при мен ми липсват повечето първенства. Няколко пъти я трих и слагах, но нищо не се промени, писах на съпорта им.
Публикувано Февруари 21, 201313 гд Като стартираш играта сега излиза точно такова съобщение - че много от първенствата липсват. Това е така, защото са минали на собствени бази данни, а не както досега - да ползват чужди такива. Пишеше, че ако някой желае някое първенство да бъде включено в списъка, да пише на съпорта. Последният път когато преинсталирах (когато излезе 6.1), инсталирах както винаги всичко начисто и не ми липсваха първенства.
Публикувано Февруари 21, 201313 гд Пуснах им едно писъмце, отговора е, че ще се добави обратно съпорт за Българското първенство, както и Чешката и Румънската лига.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.