Публикувано Юни 30, 201312 гд Лошото е, че от новия сезон програмата минава на годишен абонамент. Може би затова и сега е free в стора. Не знам колко ще е тарифата. Дано не е голяма, защото така съм свикнал с тази програма, че не ми се търсят алтернативи.
Публикувано Юли 8, 201312 гд Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Публикувано Юли 8, 201312 гд При мен нещо не зацепва с i want it дава грешка ? Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk 2
Публикувано Юли 16, 201312 гд За всяка лига отделно ли се плаща ? Sent from my HTC One using Tapatalk
Публикувано Юли 16, 201312 гд Не би трябвало. €0.89 за година и пълен достъп. Смятам да не плащам и да я отсвиря вече. Насират се с този лиценз за година. Има безплатни, които вършат същата работа.
Публикувано Юли 16, 201312 гд Е може ли едън път да съм го платил приложението за iPhone и за таблета и пак да искат кинти.
Публикувано Юли 30, 201312 гд Явно може. След дългогодишно ползване я разкарах. Сега съм с Ls Addicts.
Публикувано Август 3, 201312 гд Направи ми впечатление ,че няма нова версия за ipad и там нещата са си по старо му! Sent from my iPad using Tapatalk HD
Публикувано Октомври 9, 201312 гд Гнусна програма! Предишният път като направих рестор ми изкара съобщение, че съм достигнал максималния брой устройства и трябва да купя още един годишен абонамент. А аз съм само с две устройства. Писах им писмо и получих жлъчен отговор, че едва ли не нямам основание да се оплаквам, тъй като те нямало как да ограничат устройствата, защото от епъл не им позволявали да свалят ID-тата на отделните устройства, затова ограничили лиценза до 5 рестора годишно за всички устройства, които човек има. Ебаси идиотията. Аз от излизането на 7-цата направих 5 рестора на чисто. И май няма да ми изчистят слотовете, защото според съпорт специалиста съм бил груб в писмото си. Май са много докачливи нещо. Както и да е, минах и аз на програмата, която е дадена по-горе като алтернатива. Не искам повече и да чуя за тези!
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.