Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Iphone 4 не се вързва автоматично към WiFi

Featured Replies

Публикувано

Здравейте от вчера имам следния проблем:

Винаги като си отключа телефона и съм в обхват на някой WiFi той се свързва автоматично (става въпрос за позната или незащитена мрежа), а сега ако искам да се свържа трябва да сканирам и ръчно да задам мрежата за да се свържа с нея. Също така преди като започна да отварям страници със Сафари ако има налични мрежи винаги ме е питало дали искам да се свържа към някоя от тях, а сега това не го прави - работи само в 3G или EDGE мрежите ако аз не го свържа ръчно. Много е неприятно! Не намирам никъде опция за автоматично свързване и за това се обръщам към свръх-умовете да си кажат диагнозата. Благодаря Ви предварително!

Публикувано
  • Автор

И при мен тази опция е на ON, но проблемът си остава.

Публикувано

Опитай това:

Включи airplane mode и рестартирай телефона. След това изключи airplane mode.

Другия вариант е да резетнеш network settings

Публикувано

Имах същия проблем и на 3GS-a и на четворката,проблема се оправи след хард рестарт на двата телефона. Сега всичко е на 6 :biggrin: :biggrin:

Публикувано
  • Автор

neol23 мисля, че си прав проблемът изникна след като пробвах да инсталирам IRetiner от Сидия за да си направя всички икони да са с по-добра резолюция, а а не на пиксели. И когато се опитах да го инсталирам ми даде грешка и не само, че не се инсталира, но и ми затри MyWi приложението. Сега като се опитам да го махна и него за да видя дали то не ми бърка работата не става. Дава ми грашка "Subprocess pre-removal script returned error exit status 127" и не се маха.

Публикувано
  • Автор

Оправи се. Изтрих едно репо което явно беше бъгаво, рестартирах и сега се вързва автоматично без проблем. Само дето приложението MyWi ми го дава, че е инсталирано в Сидия но нямам икона на екрана. И когато се опитам да го махна пак ми дава същата грешка. Не знам как да видя къде Сидия инсталира файловете и не съм пробвал да ги изтрия ръчно. Ако можете да ме светнете ще е перфектно. Благодаря Ви на всички много сте големи!

Публикувано
  • Автор

Получи се:) neol23 благодаря ти много братле имам да те черпя една шкембе-чорба!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Аз имам също проблем с WI-FI, не мога да го вържа към домашната ми мрежа, слагам кода но отново е невъзможно свързване...

Аз съм с iPhone4.

Редактирано от Pe6o666
Еми я мързи да изписва цели думи

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.