Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kirikae - най-сетне готин task manager

Featured Replies

Публикувано

Аз поне не видях във форума да е писано за това приложение, което се появи тия дни в Cydia. От вчера го ползвам и е изключително пъргаво, удобно и интуитивно.

При два пъти натискане на хоум бутона излиза списък на приложенията и може да превключите към друго веднага, като текущото отива в бекграунд режим :)

img0062.png

Публикувано

Е къде му е готиното, когато ми остави Skype активен (минимизе), тогава ще си я сложа. Това с нищо не се различава от Kill Processes в SBSettings.

Публикувано

SBSettings харчи батерията с бесни темпове .. махнах го на след като установих, че той е виновника.

Публикувано
  • Автор
Е къде му е готиното, когато ми остави Skype активен (минимизе), тогава ще си я сложа. Това с нищо не се различава от Kill Processes в SBSettings.

Е точно това правт програмката де, само трябва жа имаш качен Backgrounder. Примерно аз сега пиша от Tapatalk, след като "превключих" от Skype, който сега работи в фонов режим и мога да се върна там веднага чрез Kirikae, без да минавам през Springboard. Kirikae е алтернатива на alt+tab.

Публикувано

За Backgrounder можеше да споменеш в първия пост. Направих грешни изводи, но сега ще тествам.

Nistel, Backgrounder е майката на SBSettings. Надявам се ме разбираш.

п.п. И пак не е както трябва, ако ти звънне някой се чува, но пишат ли ти в Skype никаква индикация.

Публикувано
  • Автор

То това е проблем на Skype... Толкова ли не могат да сложат звука, който се чува на РС.

Публикувано

Бях задавал този въпрос много отдавна и получих отговор, че има сигнал за получено ново съобщение, но е много слаб, и ако се заслушате наистина си го има. :biggrin:

Публикувано

Един трик за които не знаят. Когато включвате skype, точно когато се зареждат контактите (loading contacts), натискайте многократно на бутона за усилване на звука и ще чуете добре познатото "въздъхване". Чак след това ще може да се чуе и сигнал за получено ново съобщение когато ви пишат. Дано съм помогнал на някой :)

Публикувано

emco,Вдъхването го чувам,ама съобщенията - не. :neutral:

Публикувано

Работи много добре.От кога чакам нещо такова.

Публикувано
  • Автор
emco,Вдъхването го чувам,ама съобщенията - не. :neutral:

И аз...

Публикувано

страхотна програма подтвърждавам sbs-а наистина яко си хапва батерия

Публикувано

BossPrefs + Backgrounder + Kirikae е перфектната комбинация!! В момента батерията държи около 2 пъти повече :(:rolleyes:

Публикувано
BossPrefs + Backgrounder + Kirikae е перфектната комбинация!! В момента батерията държи около 2 пъти повече :(:rolleyes:

И колко ти държи? Аз имам само Backgrounder от трите и батерията ми държи по 4 дни. На теб 8 ли държи? :mrgreen:

Публикувано

Thanks!

Публикувано

Добра програма!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.