Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с камерата на 2G 8GB

Featured Replies

Публикувано

Искам да ви споделя проблема си с моя Iphone 2G 8GB и ако е възможно някой да ме упъти кам неговото разрешаване... И така значи, наскоро си взех телефона 2-ра ръка, но точно преди да го купя са му правили FW update кам 3.0.1 и от тогава камерата му не работи. Кликаш на камера и от там се пуска визьора но не се отваря седи си с затворен визьор колкото искаш :D Казаха ми, че преди ъпдейта е работила и така аз пробвах с версия 3.0, но ефекта е никакъв същия проблем си остана. След това пак върнах 3.0.1 и проблема си го има... някой ако има някаква идея как да го оправя ще съм му много благодарен.

Прилагам ви и снимка да видите за какво става на въпрос :)

Благодаря ви предварително !!!

http://img178.imageshack.us/img178/6580/image0066n.jpg

Публикувано

С друго приложение за камерата пробва ли?

Примерно Night Camera, Genius.

Публикувано
  • Автор

Не, не съм. Още не съм му качвал други програми тей като исках да оправя камерата първо, а ако трябва да правя пореден рестор няма смисъл да слагам сега програмки.

Публикувано

От SBSettings пробвай с Fix User Dir Permissions

Публикувано

Като погледнеш отзад телефона виждат ли се лещите на камерата или стои черно? Идеята ми е да не би изобщо да я няма камерата.

Публикувано
  • Автор
:D Да да там си е камерата, но файда от нея никаква пробвах и с други програми от Appstore същата работа.... не се отваря и не се отваря.... :biggrin: вече се отчайвам. помогнете....
Публикувано

Според мен малко са те изиграли, и ти си подходил много доверчиво към продавачите. Ако наистина в последния момент са минали на 3.0.1 и са ти казали ,че от там идва проблема ,то нещата са ясни.

Моя съвет е да минеш през сервиз и да получиш компетентно мнение по въпроса.

П.П. Дано не съм прав и проблема да е от FW 3.0.1

Публикувано

Това са симптомите когато липсва или е преебана камерата за съжаление. Ако искаш мога да ти я подменя с работеща.

Публикувано
  • Автор

Момчета тръгна !!! Просто накрая се ядосах, престраших се и отворих телефончето.... стигнах до камерата unplug-нах я и я plug-нах на ново после го затворих и сега всичко е на 6 явно се е разместила нещо...

Все пак благодаря ви за отделеното време и полезните съвети !!!

Поздрави, Наско !

Публикувано

Здравейте! Не намерих по - подходяща тема в която да споделя за проблема си. Аз съм с 3g 8gb и до скоро бях на FW 2.2 , сега минах на 3.0 напражих jailbreak и unlock s redsn0w и след тези процедури и след като си инсталирах всички програми когато имах нужда да използвам камерата открих че има проблем- правя снимката виждам как се съхранява в долния ляв ъгъл и когато натисна жърху него за да я видя ми дава една снимка която беше на телефона преди да сложа 3.0. Правя 10 снимки примерно и като отворя галерията на малката снимка наистина излиза последната снимка която съм направил, но в скобите след нея не пише 10 снимки , а 1 . След това като дам да ги видя всички снимки в малки иконки ми показва само 1 снимка която е само черен екран и като дам да я отвори в цял размер - отново същата снимка преди да сложа 3.0 :biggrin: Някой имал ли е такъв проблем... Може ли да се оправи някакси без да преинсталирам наново 3.0 и има ли смисъл да го правя, дали ще помогне ? Иначе камерата си работи не е там проблема понеже си прави филмчетата от Cycoder . Много ще съм благодарен на всякакви идеи.Благодаря предварително !!!

Публикувано

Bossprefs или Sbsettings - Fix User Dir Permissions

Публикувано

Пробвах го това вече и не помогна :biggrin:

Публикувано

Някой други идеи?

Публикувано

пробвай с друга програма за снимки, ако не друго поне ще е временно решение

Публикувано

Пробвах със Snapture - по същия начин дава че се съхранява и като вляза в галерията е пак същото положение :lol:

Публикувано

Пробвай "Reset all settings"

Settings/general/reset.

Публикувано

мерси на всички , но не издържах и направих всичко наново - jailbreak и unlock и както си мислех се оправи :rolleyes::);)

• 2 години по-късно...
Публикувано

Кликаш на камера и от там се пуска визьора но не се отваря седи си с затворен визьор колкото искаш

http://img178.images.../image0066n.jpg

Имам същия проблем,само че съм с 4S.Някой може ли да ми каже сервиз за Iphone в Стара Загора

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.