Публикувано Март 26, 201115 гд Здравейте, имам от скоро iPad и се опитвам да навлеза в нещата свързани с него.С версия 3.2.2 е.Успях да джейлбрейкна и инсталирах сидиа и инсталос.Преди малко се опитах да инсталирам Torrent download plugin safari от сидиа и и след като се инсталира ми изписа да reload-на нещо (за съжаление не го запомних какво), дадох му ок и вече няколко часа айпада седи на черен екран с логото на ябълката и в ябълката едно кръгче се върти сякаш зарежда нещо.Какво да направя за да го подкарам.iTunes разпознава айпада но незнам там какво да пипам.Някой може ли да помогне.Или пък това е нормално и трябва да изчакам оше?Благодаря предварително.
Публикувано Март 27, 201115 гд Автор Най накрая успях да го рестартирам (от четвъртия опит).Мерси много.
Публикувано Март 27, 201115 гд За да не отварям друга тема ще питам тук, от няколко дена при заспал/заключен пад през няколко часа ми вади някакав звук (наподобява пиано мелодия с възходящи тонове). Пад-а не е 3Г така че нотификации не очаквам, след звука отключвам го преравям всичко и нищо няма нова поща няма нови баджове и седя и се чудя какво е Ако някой знае ще съм благодарен, че подивах от любопитство ПС Пада е нов тоест има няколко стандартни приложения от стора а от Сидия само активатор и дисплей-аут Редактирано Март 27, 201115 гд от profusion
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.