Публикувано Март 27, 201115 гд Здравейте,след ъпдейт на няколко приложения от cydia телефона постоянно е в safe mode. За съжаление не погледнах и кои приложения ъпедейтнах за да махна това което вкара телефона в safe mode. Има ли вариант да го оправя без преинсталиране. Благодаря ви
Публикувано Март 27, 201115 гд Сейф мод-а е именно от него, Гога. Триеш го, автоматично ще се махнат всички боклуци които си накачулил от сидиа, като после внимателно подбираш какво ще качваш в бъдеще.
Публикувано Март 28, 201115 гд Автор Благодаря ви момчета. Проблема се оказа mobilesubstrate. Първо му дадох reinstal но телефона се видя в чудо (черен екран и посредата "въртележка" и така докато не падна батерията). След това го изтрих, но покраи него се изтриват и други неща като sbsetings... но важното е че излезе от safe moda. В сидията, като се опитам да си инсталирам пак сбсетингс, към нея или по точно казано със нея пак ще се инсталира mobilesubstrate и се чудя дали изобщо да го инсталирам. Желая на всички много хубав и успешен ден
Публикувано Март 28, 201115 гд Автор Искам да ви питам какво мислите за този Mobile Substrate. Сега преглеждам сидията и като искам да инсталирам някое приложение към него върви инсталация именно на Mobile Substrate. Много ме съмнява да не се "бъгне" пак телефона след него. А като го махам се изтриват и приложения които са полезни и си работят. Редактирано Март 28, 201115 гд от hami
Публикувано Март 28, 201115 гд Автор Инсталирах Бос префс от БигБос, следва респринг и ме върна на черния екран със "въртележката" посредата.Сега следва да чакам пак да падне батерията,а тя беше на 100 %, за да го изтрия пак. Просто не е истина
Публикувано Март 28, 201115 гд @hami, BossPrefs, не се поддържа отдавна. Щеше да го знаеш ако беше потърсил из форума.
Публикувано Март 29, 201115 гд Автор След приблизително 14 часово падане на батерията и съответно включване на телефона към мрежата на ЧеЗ, всичко си доиде на мястото. Нямаше save mode, всичко работи перфектно. Имам инсталиран Boss Prefs(работещ) имам и sbsetings. Благодаря на всички
Публикувано Март 29, 201115 гд Автор Нова изненада След като се опитах да изтрия приложение от сидията ми излезе вече познатото чакане да падне батерията. Чудя се кое с кое се бърка вече
Публикувано Март 30, 201115 гд Интересно ми е защо чакаш да ти падне батерията, като можеш да го рестартираш с двата бутона - Home + Power?
Публикувано Март 30, 201115 гд Вземете прочетете терминологията за да сте наясно с устройството което ползвате. Когато ти забие телефона просто задръж Home + Power бутоните за 10 секунди и телефона ще се рестартира, така няма да има нужда да чакаш по 4-10 часа за да ти свърши батерията.
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате