Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Real Football 2010 от Gameloft

Featured Replies

Публикувано

realfootball.jpg

Свали

Свали

Свали

Свали

Свали

254 отбора ще се състезават в 8 лиги под вашето управление. 14 от най-известните стадиони, детайлно пресъздадени от дизайнерите на Gameloft. Подръжка на мултиплеър, кариерите на любимите играчи, коментари и възможност за запис на повторенията и качването им директно в YouTube. Създателите обещават отлично управление, правещо играта по-проста за навигация и по-интуитивна.

01realfootball.jpg

Според прес-релийза, обещаната дата за излизане е през втората половина на септември. Ще излезе единствено за iPhone и iPod Touch. Цената и ще е $4.99.

Редактирано от Grievous

Публикувано

Отново ми се вижда по-дървена от X2!А и този Джерард с този екип :confused:

Добре,че този път са сложили аналог,а не "кръстачка".

Публикувано

Хаха Джерард с тоя син екип. Да не би от геймлофт да са го объркали по погрешка и да са го сложили я в Челси, я в Шити.. Играта изглежда добра. Малко като Х2 футбола. Няма ли ПЕС да излезе... Или ФИФА?

Публикувано

ще се разцъка на нея

Публикувано

Появи се в AppStore Италия

Real Football 2010 - v1.0.9

95942888017360829311253438720Fsr1px94dJ4lBNbqiM3B.PNG

893167967211192793212534387693TCJ2ogv6xM4UmLYwvlE.PNG4786183491570021241253438726pnBdRgCVZiHa40ckCgGp.PNG1942999619170480653512534387286Nt4pmVuQ7l6Ss3oGxmw.PNG159938803812303993361253438731teH37dW7PJ3e9Pei1peu.PNG49352631820258603291253438756eOaO3YxfaAAHDmJxXgFJ.PNG

Свали

Свали

Свали

Свали

Свали

Редактирано от Grievous

Публикувано

Сега ще я видим ! :)

Публикувано

xaxaxa колко ме е яд че си сложиш 3.1 и сега трябва да чакам за тия игри , поне 1 приятел си я качи и каза че е доста внушителна : )

Публикувано

Определено не много добра версия!Управлението не е интуитивно,графиката не е подобрена кой знае колко спрямо 2009,AI-то е под всякаква критика,играта има доста бъгове,като ми се случи да ми вкарат гол и да ми се отбележат в резултата 2!"Коментатора" е гласово дръвце.

Чакам X2 2010!

Публикувано

Много е зле.Като вкараш гол "коментаторът" го съобщава супер монотонно и играча си се радва сам другите седят на едно място :) AI под сякаква критика,граифката е грозновата,управлението е куцичко,лиценз нямат за имената явно ама поне да беха се постарали да са подобни на съответната националност - наще са с некви албански имена :lol: Общо взето по нито един показател за футболна игра не струва.

Публикувано

какво е x2 ??? как е пълното име?

Публикувано
Публикувано

Играта е доста зле , но за мен управлението е най-големия минус . Очаквах доста от Gameloft в предвид игрите които изкараха тази година , но определено този път разочароват.

Публикувано

Наистина е много зле , но bluetooth multy малко покачва оценката , не мислите ли ?

Публикувано

Когато геймплея е зле,какъв е смисъла от мултито?!

Публикувано

Да се радваме заедно на гадната игра :mrgreen:

Публикувано

Полседно време гледам как Gameloft ни залват със всякакви игри, и повечето от тях не струват. Има ли смисал от всичко това вместо да седнат и да направят найстина 1 качествена

;)

Публикувано

Ужасна, жалка имитация на футбол...

Дано X2 да има следваща част, с повече отбори и възможности.

Надеждата ми умря с първия изигран мач на "real" football 2010...

Публикувано

Контролите са по-зле и от тези на 09!

• 11 месеца по-късно...
Публикувано

Real Football 2010 (1.3.6)

Свали

cc10a25fb32be2de.jpg

What's New In Version 1.3.6

Updated for iPhone 4 and iOS 4

- Crisp & gorgeous high-resolution graphics to take full advantage of the iPhone 4 Retina Display

- Support for iOS 4 multitasking on compatible devices: switch between your favorite apps instantly

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Real Football 2010 (1.4.4)

What иs new in Version 1.4.4
- Minor bug fixes.

http://itunes.apple.com/linkmaker/

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.