Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с горният говорител и с обхвата

Featured Replies

Публикувано

От два дни имам проблем с горният говорител. Когато говоря по телефона има едно жужене като преминаване на радио вълни, звукът е същият когато телефон е близо до някаква стереоуредба, колона, радио и преди да звънне телефона чуваш този звук от колоните. Интересното е, че дори когато телефонът е заключен и не го използвам пак се чува това жужене. Обхвата се губи и постоянно получавам смс-си че са ме търсили. Когато включа 3G-то всичко се оправя. Кажете ми проблемът от iPhone-a ли е или от Мтел. Телефонът ми трябва и губя време и пари защото хората които ме търсят не могат да се свържат с мен.

iPhone:

3G ; 3.1.3 ; Firmware 05.11.07 ; ФО ; Джейлбрейкнът.

Претурсих целия Форум, но не можах да намеря тема която да ми помогне. Благодаря предварително на тези които ще откликнат на молбата ми.

Публикувано

Най-вероятно нещо е омазало телефона, като например след рестор си върнал бекъпа или нещо от сорта , направи рестор начисто с 3.1.3 , задай Set as New в iTunes , от Сидия си сложи само ултрасноу и виж как ще се държи телефона , но по това което казваш , вярвам ще се оправи !

Сега видях че си написал ФО , което е малко съмнително за мен !?

Редактирано от kawabiker

Публикувано
  • Автор

Най-вероятно нещо е омазало телефона, като например след рестор си върнал бекъпа или нещо от сорта , направи рестор начисто с 3.1.3 , задай Set as New в iTunes , от Сидия си сложи само ултрасноу и виж как ще се държи телефона , но по това което казваш , вярвам ще се оправи !

Сега видях че си написал ФО , което е малко съмнително за мен !?

Грешката е моя не е ФО, телефонът е втора употреба , внос от Англия. Ще се опитам да направя рестор, но първо ще почета още малко по форума точно как става, че от скоро съм в форума и това ще ми е първият рестор :). Благодаря за помоща.

Публикувано
  • Автор

Голям проблем, нещо прецаках нещата. Пробвах да restore-на като свалих iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore и от iTunes с Shift + Restore ибрах iPhone1,2_3.1.3_7E18_Restore и iPhone-a се ресторна но след това ми показва There is no sim card installed in the iPhone you are trying to activate. Какво да правя?

Публикувано

Намери си карта на оператора за да го активираш. Ако няма откъде- перни го с редсноу 0.94, като посочиш 3.1.2 вместо 3.1.3.

Прочети из форума за разликата м/у активация с карта и хАктивация, за да не се чудиш за някои детайли после.

Публикувано
  • Автор

Намери си карта на оператора за да го активираш. Ако няма откъде- перни го с редсноу 0.94, като посочиш 3.1.2 вместо 3.1.3.

Прочети из форума за разликата м/у активация с карта и хАктивация, за да не се чудиш за някои детайли после.

Пернах го с 0.94 като посочих iPhone1,2_3.1.2_7D11_Restore. Само че като опитам да стартирам Cydia-та при зареждането ме изхвърля и не мога да инсталирам Ultrasn0w и съответно телефона не е Отключен. Какво да правя?

Публикувано

Рестарт с двата бутона и опитваш пак. Ако не ще - повтаряш install cydia и опитваш до победа. Има начин и ръчно да качиш ултрасноу - за целта виж темата "Как да инсталираме .deb файл" и "Ultrasnow unlock..."

П.П. Не цитирай последно мнение - ненужно, а и забранено. Ааа, и редактирай града на кирилица, моля.

Публикувано
  • Автор

Благодарности :) всичко е както трябва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.