Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Проблем с интернета през картата.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте. Преди два месеца си купих Iphone 4. Попринцип нямам никакви проблеми с него и използването му т.е. не съм човек, който схваща трудно или нещо такова. Още от както го купих когато се опитам да използвам интернета на картата (с wi-fi нямам никакъв проблем) ми даваше следната грешка pdp authentication failure. Първо помислих, че настройките не са правилни, но след като проверих в сайта на мобилния ми оператор, се оказа, че въведените настройки на телефона съответстват на публикуваните в сайта им. Някакви идеи от какво може да е?

Благодаря ви предварително, за помоща която се надявам да получа!

Публикувано

Ако си сигурен, че имаш активиран пренос на данни на сим картата, опитай с рестарт

на телефона при извадена карта, след това слагаш и правиш на Reset Network Settings.

Ако не, отиваш при оператора.

Публикувано

При мен имаше същия проблем, но само като ползвам интернет през EDGE мрежата. Ресетвах, правих, струвах не се оправи накрая след кратък разговор на *88 оператора ми каза, че ще пробва да ми рестартира картата (каквото и да значи това) и на секундата след като го направи интернета тръгна и до сега нямам проблем.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Аз имам друг проблем, не знам как да си направя настройките като съм с 3GS на АТТ, някой ако може да помогне...

П.С. Оправих се, трябвало да се включи Data Rouming услугата.

Редактирано от diamaris

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте, малко не по темата, но...

Проблема ми е следният с iPhone 4 4.3.3 ФЗ към Глобул, но го ползвам с карта на Vivacom

1.Трудно ми тръгва интернета през моб. оператор( като сменя от 3G на EDGE или изключа и включа от менюто моб. нет)около 5-10 мин, след което в повечето случай тръгва. Нормално ли е?

2. Като свалям нещо или просто съм в интернет през EDGE- дава сигнал все едно тел е изкл.- Vivacom ще предаде...

С вкл. 3G- няма проблем- тел си звъни!

Днес ресторнах до 4.3.3 с къстам без акт. и активирах с карта на Глобул, като мислех че проблема е някъде в тел., но ..

Пробвах и с др. карта на Виваком- все така. Тел. няма нищо качено освен ултрасноу-1.2.3

Говорих многократно с оператор и техници на Виваком, но ме увериха на 100%, че проблема не е от оператора, а и аз имам познат с iPhone 4 4.3.3 и при него ги няма тези проблеми.

Моля, някои ако има идея да я сподели ;)

Публикувано

До колкото знам нито Глобул, нито Вивател имат EDGE, само М-тел.

Публикувано

Забравих да те питам, като сложиш друга карта на Виваком, как се държи нета?

Публикувано

Пак така- досега с 3 карти на Виваком.

Публикувано

Здравейте,

Май няма решение на проблема...

Проведох мн разговори с оператор на Виваком и всеки от тях ми твъдеше, че този проблем не е от мрежата на оператора, а е от телефона!

Някои с наблюдения за батерията при вкл. 3G на Виваком?

При вкл. 3Г проблема ми го няма, май така ще си ползвам телефона- само ме притеснява батерията.

Работя в центъра на града и имам добро покритие на 3G.

Поздрави!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.