Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cydia Error: Database

Featured Replies

Публикувано

3GS/16gb/3.0.1/ultrasn0w

Здравейте, пиша ви защото досега ненамерих тема по въпроса ми. След като пусна Cydia веднага ми излиза съобщение:

Error: Database

Encountered a section with no Package: header

Ако избере Okay отгоре ми излиза Downloading Release, a по-късно и друго съобщение със следната грешка:

Error: Refreshing Data

Failed to fetch

(всички линкове)

Bad URL

И наистина нищо не ми се зарежда в Manage -> Sources

Eто какво имам:

1061317w.png

Публикувано

Не си търсил качествено – ВИЖ ТУК . Не е съвсъм същото, а сходно, но може да ти свърши работа, изчети цялата тема.

Публикувано
  • Автор
Не си търсил качествено – ВИЖ ТУК . Не е съвсъм същото, а сходно, но може да ти свърши работа, изчети цялата тема.

[strikethrough:1av9eq9v]Изчетох я, мерси, изтрих всички файлове, за които пише, но уви - все още не бачка Cydia. Може ли да се преинсталира Cydia? Изтрих файловете, за които ми излиза Bad URL, но пак имам същото съобщение.[/strikethrough:1av9eq9v]

PS: Ако искате изтрийте тази тема, ако е тъпа, но да кажа как се справих с този проблем, ако на някой му се наложи да го реши:

[strikethrough:1av9eq9v]С iPHONE Browser се рових във всяка папка, една по една, (да, доста са) и изтрих всички BAD URL, които ми пишеше. Сега всичко върви перфектно! Благодаря за напъствията![/strikethrough:1av9eq9v]

Ето още по-добро решение: Отваряте /PRIVATE/ETC/APT/SOURCES.LIST.D/CYDIA.LIST и променяте линковете в CYDIA.LIST с Notepad

Публикувано

Мисля, че в същата тема беше – има съвет и за деинстал на Cydia, ръчно почистване, и нов инстал през редсноу, или с каквото си джейлнал...Там май бях дала и .deb на Cydia.

Публикувано
  • Автор
Мисля, че в същата тема беше – има съвет и за деинстал на Cydia, ръчно почистване, и нов инстал през редсноу, или с каквото си джейлнал...Там май бях дала и .deb на Cydia.

Не намерих как се деинсталира, но по-горе описах как се справих. Сега мисля да пробвам да изтрия ispazio.net.list и да добавя това, което си сложил като линк. Какво ще се получи - ще пиша там, тъй като никой не го е написал :lol:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.