Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Цени горива!!!

Featured Replies

Публикувано

Само преди броени минути приключи поредната среща в Министерски Съвет между превозвачите, Лукойл и Правителството. След дълги дебати, протести и усилия, целта най-накрая Е ПОСТИГНАТА!!! След 48 часа, ДДС върху горивата пада на 10%, Лукойл свалят с 13,5% печалбата си и бензина става 1.83/л, а дизела 1.89/л.ПОБЕДА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Юпиии :yahoo:

Публикувано

Хахахаха, честит първи април

Публикувано

Днес каквото и да ми кажат не вярвам!!! :)

Публикувано

Отивам да налея до горе :)

Публикувано

Хм, налей, ама и си вземи кредитната карта.

Публикувано

От днес в туризма сме на 9%, това не е шега!!!

Преди към туроператори бяхме на 7% а към крайни клиенти на 20%. Сега всичко е на 9%.

Публикувано

Това за горивата не е вярно нали?

Публикувано
  • Автор
:tooth:
Публикувано

Смей се ти, смей се.... твойта ламя гори 30, че и повече на 100 ама не те бърка... :D

Публикувано

Тони, и мойта гори, ама затова има CNG. Чеп за лукойл...

Публикувано

Брикетна фабрика. :tooth:

Публикувано

А така Саше , да живей CNG-то , аз давам 13-14 лева за 200 км. градско ! Лукойл да го д.хат ! Неоле , внася го Сашо Дончев !

П.П. Джони настрои ли си програмата на 9 % да им :censored2:

Редактирано от kawabiker

Публикувано

:offtopic:

Програми, касови апарати, всичко е ОК :)

Сега до септември трябва да се слагат и модули за връзка с НАП.

Публикувано

Кажи им Венко, твойто ренде си слага тойота при(м)ус на...ауспуха :)

Публикувано

Газта и метана са смрад. Карал съм 5 години на газ, верно, по-евтино е, но си е шитня... нещо като некачествен джейл... :D

Публикувано

Газ за котлоните, нафтата за печките! Пръскайте си за комари! :biggrin: Бензин за бегачките! :naughty3:

Публикувано

Да ви :censored2: и бегачките и чудото , та само хвърляте грешни пари с тея бензини и с тея приказки , че на газ и метан било залухаво , то преди 5 години и iPhone нямаше бре Тони , къде сравняваш нещата , мога да се обзаложа че мойта кола работи по чисто на метан , от колкото твойта кола на бензин !!! Като почнеш , запушени филтри , запушени дюзи , запушва се всичко от тоя гнясен бензин и т.н. и т.н. ! Не казвам , че е лошо да караш бензинова кола , но аз си ценя труда и усилията и несмятам , че карането на бензин ми е рентабилно на този етап, без значение колко пари изкарвам - за мен просто е безумно . Колата ми върви абсолютно еднакво и на метан и на бензин , само че второто са грешни пари . Дет се вика ,разликата в парите предпочитам , да дам за някое приложение от аппстора , за да получи някой възнаграждение за труда си наистина, а не да пълня гушата на Златев, Събев , Ершов и безброй други кръвопийци , а и щадя малко от малко природата !!!

Редактирано от kawabiker

Публикувано

@kawabiker те ти па нищо не рече!

Дет се вика ,разликата в парите предпочитам , да дам за някое приложение от аппстора

Бая разлика имаш поне за годинка, явно си изкупил стора.:biggrin:

Публикувано

От вчера и аз съм газов :) Новите газови и метанови системи са далече от това, което говори tonygti.

Публикувано

Ааааа G , значи все пак се замисли над думите ми , а колкото до изкупуването, не забравяй , че стора е у долари бре :biggrin:

Публикувано

От вчера и аз съм газов :) Новите газови и метанови системи са далече от това, което говори tonygti.

И що се заблуждавате? Инжекцион или не гЪз-тъ ебава мамата на мотора бре - няма смазване на триещите части. Забравете приказките за лека нощ!:biggrin:

Ааааа G , значи все пак се замисли над думите ми , а колкото до изкупуването, не забравяй , че стора е у долари бре :biggrin:

И на гЪз съм карал и такова животно няма да има в моята кола ако ще и Трабант да е!

Публикувано

Ех да му се невиди, та спориш сега , ела да дигнем пръчката на маслото на мойта и на твойта и тогава да си говорим , ела да идеме , да ни напраяват някъде и на двамата реглаж на клапани , пулове и т.н. пък да видиме , накой какво , как и защо !!

П.П. По скоро аз да дойда, че на теб ще ти струва едно 3Г до тук и обратно минимум :biggrin:

Редактирано от kawabiker

Публикувано

Не знам колко е годишна твоята кола ама ти ми ела след минимум пет годинки да вдигнем капаците и да видим коя кочина ще мърка та да видиш за моята баба Яга как ще ти трябва слухов апарат за да я чуеш! Оп сори след тези годинки минимум ако дойдеш то ще си с друга, защото тая ще е дроп!:biggrin:

Па Лъчката да се замисли в писанията ти. Гъзъ на къде е!:tease3:

То поне бензин да беше, ама това нашето си е чист боклук! Нафтата и тя...

Публикувано

Ми ОК, само да вметна, че аз карам на метан от 4 години ! Минимум :tease3: !

Публикувано

Бе пръскайте си за комари и си свиркайте!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.