Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Загуба на обхват (iphone 4)

Featured Replies

Публикувано

Здравейте, преди около 5 часа реших да използвам интернет през оператора но телефона ми изписа "Could not activate cellular data network". В него момент "Cellular data" беше включена, имах сигнал на оператора (vivacom) пуснах и 3G въпреки че не вярвам да е от него...така и 3G-то не цъфна от дясно на оператора нито "Е", та реших да рестартирам(като преди това пробвах Airplane mode - без ефект). След рестарта до сега резултата е "No Service" и съобщение от рода на "вашия оператор не е наличен моля изберете друг" (това се появява когато избера оператора в меню "Carrier").... последното което направих е да изтрия всички настройки на оператора ("Reset Network Settings")....

Телефона е iphone 4 фабрично отключен с версия 4.1 модем 2.10.04, апарата е с направен джейлбрейк (нямам спомен какво съм ползвал за джейлбрейка)

Днес не са инсталирани никакви програми в телефона, така че няма как да се е появил проблема от това.

Идеите ми свършиха, а не ми се прави рестор с последната версия на софтуера. Всякакви идеи са добре дошли =)

Публикувано
  • Автор

Ще се пробвам да намеря карта на друг оператор да видя с нея какво ще стане, понеже до преди 3 дни апарата бе ползван с карта на мтел (макар и поорязана си бачкаше), а сега (от вчера) с мирко сим на виваком..и да се прецака на няма и 2 дни ползване... ако не стане ...рестор...и в краен случай... самолета и apple store uk...

Един последен въпрос... апарата е взет от apple store uk може ли да се възползвам от гаранцията тук ?

Мерси за помощта!

Публикувано

Да, моя беше сменен с чисто нов от тук.

Публикувано
  • Автор

В крайна сметка проблема не е в апарата, а във Виваком. Преди 4-5 дни си смених тарифата и от 31-ви март ми активираха картата, като ден и половина всичко беше ок до вчера, когато са решили да ми спрат картата по незнайни причини..... Днес до вечерта всичко трябвало да е ок.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.