Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Предплатена микро сим карта. Има ли такава?

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Имам въпрос.

Кои от мобилните операторите предлагат предплатена интернет услуга в България с микро сим карта за iPad?

Благодаря предвартелно

Публикувано

Всички, предлагащи микросим...Aveliky си е резнал вивакомска и си я ползва.

Публикувано
  • Автор

Мерси!

Аз ще съм в България за една седмица и ще ми трябва една карта за този период. Ще погледна предложенията на операторите.

Поздрави

Редактирано от veravera

Публикувано

Опа, ти търсиш прима/бикънект за интернет специално? Тук вече не съм сигурен как стоят нещата. Ще трябва да се информираш от тях, на място.

Публикувано
  • Автор

Да, трябва ми предплатена микро сим карта за интернет само

Публикувано

От който и да си вземеш, можеш да си я резнеш. Напиши само в гуугъл: " micro sim pdf " за шаблон за рязане..

На виваком е най-добро предложението, но не знам как им е връзката като цяло. Зависи и къде ще го ползваш. Виж ако си в някой по-малък град какво е 3г покритието на оператора.

Публикувано

Като покритие Vivacom е най-добре сега, но не предлага microsim за prepay.. иначе е 30лв за 1200mb.

Публикувано
  • Автор

Благодаря!

Да, като че ли Vivacom е добро предложение. Но ще трябва да се занимавам с рязане на картата.

Поздрави

Публикувано

Рязането е супер лесно, просто гледай да не режеш от чипа :) и другото докато напасне, аз така направих на моя пад и нямам никакви проблеми.

Публикувано

Някой знае ли къде в Варна може да ми отрежат сим картата защото и аз се исках да си купя претплатена микро сим карта но се оказа че нашите оператори не предлагат

Благодаря

Публикувано

Рязането е елементарно. Всичко, от което имаш нужда, е: шаблон (пдф принтиран), безцветно лепило за хартия, линия, молив и ножица (по възможност от тези кухненските). Процедурата отнема 2-3 мин. :) Вече 2 карти съм изрязал и всичко е ОК. И аз смятам да взема предплатена карта за нет от Виваком, но есента..

Публикувано

Благодаря но нямам условия принтер и други такива и затова искам в сервиз или подобно място да ми я отрежат

Публикувано

Имаш ЛС :)

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Вижте това http://m.gizmodo.com/5539485/how-to-make-a-diy-micro-sim-to-sim-adapter

и обратното http://www.techtosh.com/ipad/turn-regular-sim-in-to-micro-sim-do-it-yourself/

трябва да се внимава да не се огъва картата, че да не се пукне кристала на чипа. Наи-добре е да се направи с макетнo нoжче върху равна дъска и да се реже, като гилотина и после се дообработва за да пасне. Не ползвайте ножица!

Публикувано

Имам устройство за рязане на сим карти,но ще съм в края на май месец във Варна.

Редактирано от R32

Публикувано

Понеже горе писах за нет от Виваком - не правете грешката, да се връзвате с тези :censored2: . Взех предплатения им пакет 1200мб за 30лв. Срязах си картата, всичко точно си вървеше, докато не ми се наложи да го ползвам по-сериозно нета. Бях в Ловеч миналия уикенд и идеята ми беше да гледам Сити - Юнайтед онлайн от сайта на Диема. На всеки 10-20 сек. нета спираше и трябваше да рестартирам IPто (т.е. последователно да спирам и изключвам cellular data). Ползвах iPhone като хотспот (през USB е по-стабилно). Звънях на 123, казаха ми да ползвам 2г мрежата, защото била по-стабилна. Казвам им, че обхвата ми е на макс и съм в центъра на града, каква е тая мрежа.. Не можаха да ми дадат друг отговор, от техническия отдел това им били казали. Иначе вярно - 2г мрежата не прекъсна нито веднъж, но тя определено не става за видео стрийм. То едвам си проверяваш пощата, па за друго да говорим ли...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.