Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Your sim is sending a message

Featured Replies

Публикувано

Това съобщение (Your sim is sending a message) ми се появи преди малко за около 3/4 секунди, но нямах време да го снимам.

Моля, ако някой има представа за какво става въпрос да сподели.

Публикувано

Имаш ли Cylay

Публикувано
  • Автор

Не.

Публикувано
Публикувано
  • Автор

Да, точно този надпис. С тази разлика, че при мен имаше два бутона (NO и accept)

За NO не съм сигурен много бързо се скри.

Публикувано
Публикувано
  • Автор

Да Cancel. Някакво обяснение по въпроса? :rolleyes:

Публикувано

Или ти или някоя програма бърка в сервизната област на сим картата :rolleyes:

Пиша от телефона затова съм кратък.

Публикувано

Точно, затова те питах за Cylay, тя прави такова нещо...

Публикувано

Може да идва и от "?Protect"

Публикувано
  • Автор

Благодаря ви, но нямам нито едно от изброените приложения.

Гледам да не качвам неща от cydia, защото съм със заключен телефон, за което съжелявам. :redface:

"Бързата кучка слепи ги ражда" :rolleyes:

Публикувано

Същото нещо се случи преди няколко дни с една обикновена Nokia 1100 и предплатена карта на Vivatel. Надписът, общо взето беше, че сим картата се опитва да изпрати съобщение. Странно...

Публикувано

Е снощи ми изпрати съобщение и днес дава отговор програмата М-ДЖОЙ.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Това са реклами от мобилния оператор. Този проблем го бях повдигнал в iphone-bg.com, но така и не се намери начин да се забрани тази реклама. По едно време на глобул ги получавах всяка седмица и се оказа, че "го пишело в общите условия на Глобул и нямало начин да се изключи" (така ми каза оператора, с който успях да се свържа). Откакто имаше разни дела с/у глобул и доколкото знам си смени собственика не съм получавал такива бози.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Ето какво ми се появява след всеки рестарт на телефона:

IMG_0356.PNG

Този екран изскача минута - две след рестарт на устройството, стои замалко и си отива. Не забелязах промяна според това дали натискам "Cancel" или "Accept". Дълго и безрезултатно търсих каквато и да е информация за това, даже си мислех, че това съобщение има връзка със спирането на Wi-Fi функционалността на телефона, но явно второто е само последствие на джейлването с Blackra1n и/или отключването със sn0w, а екранът със съобщението е някакъв отговор или уведомяване от мрежата на оператора. Факт е, че това уведомяване се появява само на моя iPhone 3Gs, но не и на iPhone3G, който имам към същия оператор. Нямам спомени да се е появявало преди да джейлна телефона, но може и да греша. Като преинсталирам някой ден ще коригирам поста.

Редактирано от Чичко-Жичко

Публикувано

Вчера ми се случи отново. тъкмо бях сменил картите. Веднага тръгнах да ровя из настройките, преди да е приключила комуникацията на устройствата. В началото менюто на мобилния оператор беше празно, след пращането на смс или каквото и да е, се напълни менюто на Mtel+. Няма какво друго да е. Предполагам, че операторите събират инфо за телефона. Най-малкото ми се струва странно да ровят без да питат, но пък кой ли вече не го прави...

Публикувано

И на мен ми се случва,когато вадя сим картата и я слагам пак.Картата праща "сигнал" до оператора за да прати автоматични (wap,mms) настройки.Случва ми се и на нокиа 1208 и SE F305 докато сложа картата и ми изкача това.На Loop съм.Не ми пречи,давам Cancel :bravo:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.