Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2 Софтуеърни проблема

Featured Replies

Публикувано

Привет. Кахърите ми са следните:

1. Случва се телефона да ме изхвърля от приложения (най-вече игри). Няма определен момент в който го прави, мое лично мнение е, че не достига рам. Ако играта е била отворена с бекграундър - затваря се и от него.

2. От скоро свързването ми с wi-fi мрежи е проблемно. Вградения тракер в телефона изобщо не намира мрежи, ползвам WifiTrak. Когато отвора апликацията телефона се свързва автоматично с мрежа, ако тя е запаметена. Ако се опитам ръчно да се свържа към мрежа (било към същата, към която се е свързал автоматично) - Connection failed. Опитах с преинсталиране на ънинстал на програмата - вградения тракер пак не бачкаше. Чукнах реинстал на wifitrak, проблема е константа.

Не отричам, че телефона доста е поработил, имам го от година и половина близо и нямам ден пропуск. Често ми се налага да го зареждам по 2 пъти на ден. С цел да боря скуката по време на лекции съм понаблъскал и приличен брой игри, общо заета памет е от 14 - малко над 10 гб. Предполагам е от значение.

Устройството и фирмуера са както посочените в профила

Поздрави

Редактирано от Heckatorn

Публикувано

Направи рестор на чисто и виж как ще се държи

Така както го описваш мирише на софтуерен проблем определено

Sent from my iPhone

Публикувано

Ммм, за недостигащата рам - сети се с какво си го наблъскал от сидиа и махни ненужните неща - вместо бекграундър, що не минеш на 4.х.х?

За уай-фай връзката: ами, 3.1.2 и джейлът и, бяха основната причина да се скапват чиповете навремето. Наистина обмисли варианта да минеш на по - нова ОС.

http://bgiphone.com/topic/8361-jailbreak-%d1%87%d1%80%d0%b5%d0%b7-redsn0w-%d0%be%d1%82-40-%d0%b4%d0%be-431/page__view__getnewpost__fromsearch__1

Публикувано
  • Автор

Като дам на Рестор ми излиза следния ерор: iTunes could not contact the iPhone software update server because you are not connected to the internet. Make sure your internet connection is active and try again.

Пробвах с последната версия на iTunes

Трих наскоро програмки, които на пръв поглед ми се бяха сторили полезни, но в последствие не им намирах приложение.

Обмислях и аз до време по-нова версия, ма от страх да не "дооправа" апарата не ми достигна кураж. Най-много да трябва да се разхода до сервиза тия дни. Ще взема направя един опит

Редактирано от Heckatorn

Публикувано

Както решиш. Кеф ти сервиза, кеф ти сам.

П.П. Аз съм с ФЗ и съм го сготвил с нелош кастъм - ако искаш си го свали от темата или ела да ти го кача.

Публикувано
  • Автор

Така,

чукнах ъпдейт и в момента съм с OS 4.3.1. Борих се 4 часа като свиня с тиква, на финала обаче зех победата. Интефейса е много приятен и върви много меко. За момента всичко е тип-топ - много бързо зарежда апликациите, нямам Никакви проблеми при кънекшън-а с уай-фи мрежи. Още не съм имал възможност да заиграя игра по-продължително, но тези дни ще го изпробвам обезателно.

Мерси много и на 2-мата отзовали се, живи и здрави

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.