Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jailbreak за iPhone2G/3G/3GS и iTouch1G/2G с Custom FW 3.1.x

Featured Replies

Публикувано

Нямам идея. Нямам 3G ФО или 2G за да ги пробвам.

Едит: Току що пробвах фирмуера за 2G и е с логото на форума :lol:

• Отговори 620
  • Прегледа 126.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW: 1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0 2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode 3. Пускате redsn0w и пр

• Пичага - за 6 месеца не разбра ли, че бейзбандът на 2G не е обновяван от края на 2008-ма? Давай смело, 04.05.04_G - веднъж отключен е завинаги отключен.

Публикувано

Незнам защо,но при Power Tool всичко си работи,освен RebootDevice....Някой има ли същия проблем?Къстъма без програми сложих

Публикувано

Това няма нищо общо със фирмуера. Но и аз пробвах на тоя дето флашнах със SBSettings и пак не бачка ребоот.

Публикувано

Имате ли идеи защо може да се получава грешка 16хх(освен това, което е написал Anthony) Врътката с минаването на по-стар фърмуеър я направих повече от 10 пъти, като избирах и различни customfirmware(двата на Авелики, този на Thunder и още един). Като при всеки път съм сигурен, че спазвам стъпките, че напълно премахвам по-новата версия на iTunes, правилно си вкарвам телефона в DFU. Просто нямам идея къде може да е проблема, за да не се получава. Ще се радвам да чуя предложения.

Публикувано

За да ползваш костум фирмуер трябва телефона ти да е джейлбрейкнат, преди да почнеш процедурата. След като свалиш версията на 3.0 му направи джайлбрейк за 3.0, след това го вкарай в DFU мод и го ресторни с костум фирмуер и ще стане.

Публикувано

Здравейте на всички! Аз както обикновено не дочитам нещата и си правя своеволия! Какво направих ли, питате вие? Качих "Activate MMS2G" в сорса iSpazio. е не го правете. Телефона заби жестоко и сега започвам от начало!

Качвам си FW3.0 за да го Джейла и след което ще пробвам пак към FW 3.1!

П.П. Наистина ми се стори че с 3.1 направо хвърчи устройството (е все пак нямаше още никакви простотии)

П.П.2 Честно не можах да видя къде в hackulo.us се намира appsync for 3.1 - предполагам ще внимавам да го видя следващият път...

Публикувано

Ето го.

2my9k48.png

Публикувано

Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW:

1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0

2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode

3. Пускате redsn0w и правите jailbreak на 3.0 (възможно е да зацикли на "installing activation bundles", след което да влезе отново в Recovery Mode)

4. Пускате рестор от custom 3.1

Публикувано

Как се оправих от грешка 16хх след като вече бях с ОС3.1 сравнително лесно. Itunes нещеше да разпознае телефона. Вкарах телефона в DFU

След което следвах темата на mupo Unlock/Jailbreak на iPhone2G FW 3.0 чрез RedSn0w 0.8 (Win) от тук и всичко е наред... без проблеми

Даже си направих и експеримен НЕ СЪМ махал Itunes 9.0 ами направо с него!

Публикувано
Ето го.

2my9k48.png

аз пък не го намирам при мене има само за 3.0

Публикувано

аз пък не го намирам при мене има само за 3.0

добави Source http://cydia.hackulo.us/

Публикувано

Знам че не му е тука мястото но освен обичайните проблеми при качване на iPhone1,2_3.1_7C144_Custom_Restore_SiNfuLiPhone_3.ipsw, не мога да намеря Български език в FW 3.1 има 2 БГ клавиатури но не и Български език на интерфейса и съответно контактите не се подреждат както трябва когато са на Български. Някой има ли идеи з локализация ?

Публикувано

Официален интерфейс на Български няма и да има. Всички влагаме надежди на

VladTheImpaler. Чакай той да се произнесе.

Публикувано

Многоооо неприятно това не го очаквах, сега ми е пълна каша в контактите а не мога заради новия FW да мина на маймуница :twisted:

VladTheImpaler цяла България сега тебе гледа :D , в тебе са ни надеждите...

Публикувано

Не мога да схвана за какво са тези "къстъм" лога за зареждане на телефона. Ябълката си е най-хубава и проста. Всичко друго е грозно или кичозно. Но супер е че така бързо се качиха фърмуери за всяка версия. Може и аз да кача до 3.1 въпреки къстъм логото :D

Публикувано

Ако мога да помоля за един Custum за iPod Touch 1G 8Gb :D

Публикувано

Мисля, че правя всичко както трябва.

Изтеглих си SiNfuL iPhone Custom Restore, вкарах телефона в DFU със Shift+Restore и му дадох да го ресторне от изтегления файл.

Обаче Itune 9.0 изкара някаква грешка - "The Iphone could not be restored. An unknown error occurred (1600)".

Пробвах и с рестора на Aveliky 3G BGiPhone Pack, като резултата беше същия.

Телефона ми е 3G отключен фабрично, джейлбрейкнат.

Някой да има идея какво мога да направя?

Публикувано

Евала на AVELIKY всичко си работи

Публикувано

lubon, хайде занапред да изчиташ темите в които пишеш ако обичаш.

Публикувано

3. Пускате redsn0w и правите jailbreak на 3.0 (възможно е да зацикли на "installing activation bundles", след което да влезе отново в Recovery Mode)

4. Пускате рестор от custom 3.1

Проработи! На iTunes 8.2!

Публикувано
lubon, хайде занапред да изчиташ темите в които пишеш ако обичаш.

Повярвай ми изчетох я. Освен крайно съмнителната идея да кача отново 3.0 и да правя пак jailbreak, като даунупгейдна Itunes до 8.2, не видях никакви други смислени предложения. Искам да подчертая че грешката която ми дава е 1600 а не 1601, както и че ифона ми е джейлбрейкнат.

Публикувано

Добре, моя грешка извинявай!

Явно на телефона ти е качен custom 3.0. Опитай да вкараш телефона в Recovery Mode и след това да му пуснеш рестор към custom 3.1

Изключи телефона си от компютъра и спри телефона. Задръж Home бутона и го вържи към компютъра. Дръж Home бутона докато видиш USB кабел и иконата на iTunes или Steve Job на дисплея на телефона

или

Натиснете Sleep/Wake и Home бутоните докато дисплея стане черен. Пуснете Sleep/Wake бутона и продължете да държите Home бутона докато iTunes засече iPhone в рековъри режим.
Публикувано

mupo написа:

Направих това преди малко и работи безотказно , отне ми 30 мин.С iTunes 9 на WIN XP SP2

Публикувано

Изключи телефона си от компютъра и спри телефона. Задръж Home бутона и го вържи към компютъра. Дръж Home бутона докато видиш USB кабел и иконата на iTunes или Steve Job на дисплея на телефона

Благодаря така проработи.

Дали ще бъде проблем. че не съм го ресторнал в DFU режим?

Публикувано

Някoй имал ли е проблем с AppSync 3.1? Защото на мен при инсталацията ми дава грешка.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.