Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jailbreak за iPhone2G/3G/3GS и iTouch1G/2G с Custom FW 3.1.x

Featured Replies

Публикувано

Така и не можах да разбера, защо, аджеба, когато вече има наличен софт и способ за чист ъпгрейд с чист фърм все още се хвърляте на къстъми, колкото и добри да са те...

Времето за четене по темите тук ли, за инстал на приложения, или извършване на настойки ли си спестявате, не мога да разбера, като е ясно, че по–добро от чисто новото няма...

• Отговори 620
  • Прегледа 126.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW: 1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0 2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode 3. Пускате redsn0w и пр

• Пичага - за 6 месеца не разбра ли, че бейзбандът на 2G не е обновяван от края на 2008-ма? Давай смело, 04.05.04_G - веднъж отключен е завинаги отключен.

Публикувано

Аз лично пропуснах в поста си по-горе да кажа, че започнах точно с опита с наличния фърм 3.1.2 през iTunes, а после продължих с описаното в поста.

Знаех, че нещо не съм споменал, за което се извинявам.

Публикувано

Няма как да качиш custom FW на устройство което не е jailbreak-нато!

Насочи се към темата за jailbreak с blackra1n.

Публикувано

Основният ти проблем е грешка 1604,

скромния ми опит от минаването ми от

3.0 до 3.1.2 къстъм и сега до 3.1.2 ориг.

и постоянното 1604 е следното:

решението при мен, без да обобщавам,

е слагането на сим карта на AT&T по време

на рестора.

Публикувано

Боже мили, чак сега разбрах какво правиш...

Защото не се придържаш към правилата, ти явно просто не можеш да опишеш разбираемо нещата и манипулациите, които извършваш...

Мupo, признах те, въпреки, че често им казвам, че не сме екстрасенси, ти явно имаш такива дарби, щом прозря какво се е опитвал да направи..

Публикувано

Благодаря на всички, които ми помогнаха тук, на ЛС и в скайп.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Здравейте, ако мога да ви помоля да ми направите подобен на този FW:

root: 700 Mb

Custom boot logo (Изображение)

Активация и Отключване

Инсталирани Backgrounder, BossPrefs, Cycorder, MobileTerminal, MultiIconMover, OpenSSH, Qik, SpotSMS, iCkrack и сорса на SOSiPhone и iFon Norway

Само, че с 2 условия да е FW 3.1 и, да е с нормалното лого(т.т с ябълката) !

Ще съм ви много признателен. Знам, че всеки иска нещо от вашия екип така, че няма проблем и да ми откажете !

:imnewhere:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Понеже темата (спрямо заглавието) се отнася и до iPod Touch, реших да ви метна няколко линка за CFW 3.1.1 и 3.1.2 (iPod Touch 2G - и двата със Cydia и всичко останало по софта - Default)...

1. iPod 2G Custom Firmware 3.1.1 + Cydia

[1част] http://rapidshare.com/files/287938286/s ... .part1.rar

[2част] http://rapidshare.com/files/287935930/s ... .part2.rar

или сглобен -> http://www.zshare.net/download/6643872058f4e65c/

2. iPod 2G Custom Firmware 3.1.2 + Cydia

http://www.zshare.net/download/669292809a2369fc/

Надявам се, съм помогнал :Wink:

Публикувано

Благодарим. Добавени са в първия пост.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Извинявам се много, но имам "лекичък" проблем ,който от доста време ме тромози. Донесоха ми 3GS от австралия май е, НО е ъпдейтнат до 3.1.2 и успях да го джейлна и отключа само с блекрейна (евала на фродо гений е!!! ), но на всеки рестарт трябва пак да го пускам през рейна, а това не е опция понеже няма да го ползвам аз. Въпроса ми е има ли начин да го жърна поне на 3.0 за да няма проблем и ако може как?

Благодаря предварително!!!

Публикувано

Не е ъпдейтнат, а е купен с 3.1.2 и новия буутром. На прост език: спасение засега няма, компютър за всеки старт, или се отказваш от джейла.

Публикувано

Яко!!! Ами мерси все пак. Ще си чакам някой с повчко гънки да измисли нещо мойте не стигат.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

На 2.1.2 съм с Фабрично отключен 3Г , искам да мина на 3.1.2 . Въпросът е , кое е по добре да ползвам blackra1n или къстъм фирм на Авелику , и ако ползвам къстъм мога ли директно от 2.1.2 на 3.1.2 да мина или къстъма няма да ми ъпдейт бейс банда на такъв за 3.+ и трябва ли да слагам 3.0 ?

Публикувано

Къстъма не ъпдейтва бейзбенда.

Щом си с фабрично отключен телефон, какъв ти е проблема да сложиш оригинален FW 3.1.2 ?

Има си джейл и всичко необходимо за да ти работи телефона!

Малко ти е объркан въпроса и се надявам да съм разбрал какво искаш да сътвориш :)

Публикувано

:hmmm:Пешо, имам подозрение, че не знае изобщо каква е разликата м/у джейл и отключване.

Публикувано
На 2.1.2 съм с Фабрично отключен 3Г , искам да мина на 3.1.2 . Въпросът е , кое е по добре да ползвам blackra1n или къстъм фирм на Авелику , и ако ползвам къстъм мога ли директно от 2.1.2 на 3.1.2 да мина или къстъма няма да ми ъпдейт бейс банда на такъв за 3.+ и трябва ли да слагам 3.0 ?

Минаваш на 3.0 и после дигаш на 3.1.2. И нямаш никакви проблеми.:mrgreen:

Публикувано

1. - Минаваш директно на 3.1.2 с оригиналния фирм на Apple за да ти се вдигне бейзбанда до последна версия.

2. - Изчакваш iTunes да ти активира телефона.

3. - Пускаш blakra1n за да ти джейлне телефона.

Публикувано

Много се извинявам за въпроса. Но с фабрично заключен 3Г доколкото разбрах трябва да изтегла къстъм. С 3Г съм фабрично заключен. FW 3.0. За да мина на 3.1.2 трябва да е с къстом ли? Беисбанда ми е стария там 4. нещо си. С кое ще е най добре да джеилбрейкна с блекрейн или някоя друга. Помогнете моля :)

Публикувано

Теглиш 3.1.2 за 3G от тук и правиш Shift+Restore от iTunes, след което правиш jailbreak чрез blackra1n и unlock чрез blacksn0w. Има теми и за двете в този раздел.

В никакъв случай не натискай само Restore в iTunes, защото ще ти качи 3.1.3, а начин за jailbreak и unlock за него няма!!

Публикувано

Много се извинявам и аз-помогнете ми:Телефона е 3g 8г модем 04.26.08 фабрично заключен. Беше на версия 2.2 и минах направо на 3.1.2 джейлнах го чрез blackra1n но не се отключи с blacksn0w. Знам че blackra1n и blacksn0w отключва модем версия 05.11.07 какво да направя сега , доста четох , но не можах да се справя и за това потърсих помощ. Благодаря ви предварително. Телефона не е мой а на жената на един мой приятел!

Редактирано от krasives

Публикувано

Да не си сложил 3.1.3?

Blackra1n джейлва а blacksn0w отключва!

пп.гогата се е намесил :D

Публикувано

не на 3.1.2 сам, джейнал сам с костюма на АВЕЛИКИ а не от аитунес, защото видях че е 3.1.3 и прочетох че не става

Публикувано

Послушай го!

А за смотаното ти писане имаш награда!

И защо си му взел костюма :rolling:

Публикувано

Извинявам се за неграмотното писане.

Оправих се като минах първо на 3.0 и след това на 3.1.2.

Публикувано

Никой не е казал, че за да го джейлнеш и отключиш с blackra1n трябва да си ресторнал телефона с къстъм(костюм :D ) фирмуер. Ресторни го с оригинален 3.1.2 фирм, не 3.1.3 за да не останеш без телефон и повтори процедурата с blackra1n.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.