Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jailbreak за iPhone2G/3G/3GS и iTouch1G/2G с Custom FW 3.1.x

Featured Replies

Публикувано

Значи няма да стане с моят,защото телефона ми е фабрично заключен. А ако си пазя картата на AT&T дали ще стане активацията?

• Отговори 620
  • Прегледа 126.2k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW: 1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0 2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode 3. Пускате redsn0w и пр

• Пичага - за 6 месеца не разбра ли, че бейзбандът на 2G не е обновяван от края на 2008-ма? Давай смело, 04.05.04_G - веднъж отключен е завинаги отключен.

Публикувано
Сигурен ли си,че не е качен baseband-а?Питам защото пояснението в скобите не е много убедително ?

Мдам сега като го чета може би наистина изглежда малко притеснително. :rolleyes:

Сигурен съм до толкова, че при правенето на custom-a със сигурност не е маркиран check-а 'Enable baseband update'. За съжаление нямам 3G за да го опитам. :)

А коментара в скобките е защото поне при мен в Pwnage 3.1 този чек за baseband-a никога не може да се натисне.

Ето и картинки как изглежда:

picture3be.png

picture4xo.png

П.П. Май пак не е много ясно - с картинките исках да покажа, че само 'Activate the phone' е активно и може да бъде избрано. :)

Публикувано
Значи няма да стане с моят,защото телефона ми е фабрично заключен. А ако си пазя картата на AT&T дали ще стане активацията?

Да ако е активна.

intruder благодаря за FW-ра, само би ли проверил какъв е размера на файла, че този, който свалих е 252МБ, а в 2Shared показва 258МБ

Публикувано

;( ;( Error 1602 търсих за тази грешка но нищо не намерих ![/

Публикувано

intruder благодаря за FW-ра, само би ли проверил какъв е размера на файла, че този, който свалих е 252МБ, а в 2Shared показва 258МБ

Размера на файла в байтове е 264,847,112 bytes. Коригирах си и поста с линка за да е по-ясно.

;( ;( Error 1602 търсих за тази грешка но нищо не намерих !

За грешка 1602 пише тука http://support.apple.com/kb/TA38633?viewlocale=en_US. Незнам колко ще помогне, а и нямам време да го превеждам. Идеята основно е да се преинсталира iTunes и всичко свързано с него.

Успех.

Публикувано

Това само за фабрично отключени ли е?

http://www.theiphonespot.net/how-to-jai ... iphone-3g/

Публикувано

Ъхъ. Освен това mupo e описал същия метод в темата. Приложен от turieca и от мен успешно!

mupo написа:

Ето как се справи turieca с грешка 1601 след опит за рестор с custom FW:

1. Вкарвате телефона в DFU и минавате на 3.0

2. Дава ви грешка 1015 и телефона влиза в Recovery Mode

3. Пускате redsn0w и правите jailbreak на 3.0 (възможно е да зацикли на "installing activation bundles", след което да влезе отново в Recovery Mode)

4. Пускате рестор от custom 3.1

alxx написа:

Проработи! На iTunes 8.2!

Публикувано
Малко къстъм фърмуери от мен :lol: На всички фърмуери малкия дял е увеличен на 900MB. Пускам по два фърмуера за модел. Единия е с добавени програми, а другия е чист. Сменено е и логото, не е ябълка а логото което ползвам за програмите.

iPhone 2G:

iPhone1,1_3.1_7C144_Aveliky_2G_BGiPhone.ipsw 259,385 KB Без програми

[download:1fyk39p8]http://www.2shared.com/file/7871738/2839f5c5/iPhone11_31_7C144_Aveliky_2G_BGiPhone.html[/download:1fyk39p8]

iPhone1,1_3.1_7C144_Aveliky_2G_BGiPhone_Pack.ipsw 263,489 KB С програми

[download:1fyk39p8]http://www.2shared.com/file/7871803/9f9a38b3/iPhone11_31_7C144_Aveliky_2G_BGiPhone_Pack.html[/download:1fyk39p8]

тези стават ли за заключени телефони 2g

Публикувано

Да стават. Всички 2G-та са си заключени. :lol:

Публикувано

liomojo даваи смело напред!

Shift+Restore и си готов :) (Аз първо за моя по-голяма сигурност си вкарах телефона в ДФУ и тогава започнах)

Публикувано

Здравейте, редактирам си въпроса за да се опитам да го задам максимално грамотно. Надявам се някой да отговори, та дори и да каже, че е глупав.

Имам iPhone 3G фабрично отключен. Направих ъпдейт от 3.0 към 3.1 през iTunes. След това с Pwnage Tool направих къстъм фирм уеър. Вкарах телефона в DFU и ресрорнах с този FW. Всичко това мина без видими проблеми, но телефона не се активира (не се появявя оператор, нямаго и в setings менюто) Предполагам, че грешката ми е, че първо съм ъпдейтнал с оригиналния FW. Ще съм ви безкрайно благодарен ако ми дадете съвет как да си джелбрейка телефона. Сега съм с оригиналния FW 3.1. Имам MacBook с Mac OS X 10.5.8 . iTunes 9.0.1

Публикувано

Aveliky благодарско , аз и моя приятел сме т. СУПЕР благдарни за кастъмите. Бъди ЖИВ и здрав.

Публикувано

Голямо Благодаря и от мен за Aveliky!Сложих си Custom FW 3.1,този с програмите, зa 2G и всичко мина нормално!По мои скромни наблюдения телефона работи доста по-бързо и стабилно,въпреки че успях вече доста неща да му кача....А батерията не е мръднала!!!!Мерси и на всички други които помагат на невежите като мен:)))))

Публикувано

Бих искал да си сложа собствено лого на къстам.

Трудно ли се прави някой ще се наеме ли да ми обясни..?

Ако не е прекалено сложно и не се изисква мак че съм със xp.

Няма нужда да ми се обяснява от а до я горе долу ако е възможно.

Благодаря :eek:

Публикувано

С Windows не може да се прави Custom FW.

Публикувано

Може ли след като съм с оригинален фърмуер 3.0 да ресторна до 3.1, само с шифт и рестор като ползвам къстъм-а на Авелики ? :rolleyes:

Публикувано

Да.

Публикувано

Мерси !

Публикувано

Здравейте , имам 3G- 16 gb фабрично отключен . Shift + Restore и не показва пътя за fr който съм изтеглил и записал предварително.

Извинявам се - с windows vista съм.

Sladichuk:

Не поствай един след друг по няколко поста, а ползвай бутона "промени"!

Припомни си правилата!

Препоръчително е да попълниш допълнителните полета в профила си.

А пътя до директорията трябва ти да посочиш, след като натиснеш Shift + Restore.

Публикувано

С какво се отваря този формат .dmg ?

Публикувано

Това е за МАC OS

Публикувано

Не разбрахте ли, че това е Mac OC

(Mac OS)*.dmg нещо като *.iso(Windows) - за инсталиране на приложения, като за Mac *.dmg файловете са третирани като истински диск.

Не знаеш ли какво е Google?

Публикувано

Имам следното питане?! :) В setings на телефона имах иконка на ipod-a,откъдето се правеха настройките му,еквалайзер и т.н. Откакто ъпдейтнах на 3.1 иконката я няма вече в настройки:Wink:Ако някой знае отговора,моля да го сподели:)))))

Публикувано

И аз съм на версия 3.1 и иконката си я има в Settings.

Има си Ipod.:(

Публикувано

Може ли да дадете линкове за къстъмите към някой друг сайт, понеже от този ми ги тегли до определени мб и спира. :eek:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.