Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Не мога да качвам/махам музика от iPhone

Featured Replies

Публикувано

От няколко дни не мога да синхронизирам музиката от iTunes с iPhone 3G (3.0.1), всичко друго се синхронизира. Музиката, която е бях сложил преди седмица пак през iTunes, сега нито може да се махне от iPhone-a нито да добавя друга.

Някакви идеи, от какво може да се е получил проблема?

Публикувано

Да си преместил музиката, която искаш да синхронизираш?

Публикувано

Изтрии всияки папки с музика, които си правил в iTunes (доло в ляво). Направи си една нова с няколко песни и проблеи. Виж в раздела Music, когато е свързан телефона какво си задал. Дали да качва всичко или сам да маркираш

Grozdan_Karapetrunov ако е преместил музиката си дава грешка, че дадена песен неможе да бъде качена на телефона. Аз бях преместил цяла папка и после за всяка една пеесен (бяха около 40) ми даваше грешка, което означава 40 прозорчета с имената на всяка една песен ги изваждаше като грешка

Публикувано
  • Автор
Да си преместил музиката, която искаш да синхронизираш?

Там е проблема, че дори и да съм е преместил iTunes вобще не отчита, че песните ги няма, не дава никаква грешка.

Изтрии всияки папки с музика, които си правил в iTunes (доло в ляво). Направи си една нова с няколко песни и проблеи. Виж в раздела Music, когато е свързан телефона какво си задал. Дали да качва всичко или сам да маркираш

Изтрих всички папки и направих една нова, но и нея не иска да е синхронизира. Когато е свързан телефона съм пробвал с всички опции и с нито едната не става. Старата музика си стои на телефона въпреки, че е изтрита от компютъра и в същото време новата от компютъра вобще не е качва на телефона.

Публикувано

A в Music имаш ли отметка да синхронизира всичко?

Публикувано
  • Автор

Да, имам.

Публикувано
  • Автор

Оправих се, интересно преди седмица компютъра ми беше Authorize, а сега не беше. След като го направих наново Authorize Computer всичко си дойде на мястото.

Благодаря на всички.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Аз имам проблем с drag & drop функцията относно музиката (Преди си качвах песните 1 по 1, а сега до колкото разбирам трябва да синхронизирам от playlist), също така не мога да цъкам с ляво копче върху качените песни. Песните седят някак си "заключени" от Get Info. Сега забелязвам проблема ми, след като инсталирах новия Firmware 3.1.2, Може би или заради най-новия иТунес се получава проблема, но тоеа Вие ще кажете.

10х

Публикувано

Bombagi, за да стане така както ти е било трябва да сложиш отметка на Manually manage music and videos

bff0569ae68b11ad.png

• 1 година по-късно...
Публикувано

здравейте имам точно същия проблем "От няколко дни не мога да синхронизирам музиката от iTunes с iPhone. Музиката, която е бях сложил преди седмица пак през iTunes, сега нито може да се махне от iPhone-a нито да добавя друга.

Някакви идеи, от какво може да се е получил проблема? " и не знам какво да правя. може ли помощ?

Редактирано от iana_apostolova

• 6 месеца по-късно...
Публикувано

Ударих голяма греда. Преди няколко дена се беше скапал windows-a на компа, от който обикновено синхронизирам, както и да е наложи се да преинсталирам и цялата папка на тюнса замина. Сега искам да си кача няколко песни, но drag & drop функцията не работи видях, че нямам отметка на Manually manage music and videos, но когато сложа такава и дам apply ми казва, че ще бъдат изтрити всички песни от телефона, нещо което не искам да се случва. Има ли друг вариант, в който да запазя музиката на телефона и да мога да качвам нова? Ако беше джейлнат телефона се сещам за няколко варианта, ама при тва положение удрям греда? :|

Публикувано

Под мак става с диск ейд.

Публикувано

Е нямах мак под ръка :( но пък намерих решение, по-скоро чист късмет, че преди 2 месеца дублирах цялото C: на друг хард и по тоя начин и папката на iTunes от music се е запазила. Макар, че от тогава до сега имам 100-тина песни повече в телефона, но за мое учудване стана.

• 7 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте! Имам iphone 3gs и немога да си качвам музика от itunes на телефона,излиза ми прозорец и пише че ще изтрие 6 приложения.Ще бъда благодарна ако някой ми помогне.Благодаря предварително

Публикувано

За оторизация на компютъра да си чувала? Виж си инструкциите в айтюнс.

Публикувано

Пробвай преди да направиш каквото и да е, да цъкнеш върху името си в iTunes и Transfer Purshased.

iphone-transfer-purchases.png

Публикувано

Без да е направила оторизацията на компа е безполезно ;)

Публикувано

Незнам как да я направя имам телефона от 1 седмица.Преди няколко дни си качих музика без проблем,а сега немога.

Редактирано от dinka

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.