Публикувано Април 14, 201115 гд Телефона е на приятел. 3г в момента с кастъм 4.2.1. Проблема е , че на определено време да речем 20 часа , угасва и влиза в дфу като след рестарт се оправя. Правил съм му чист рестор и на 3.1.3 , когато си беше с оригиналния бейзбанд и пак гаснеше, и на кабел да е пак това го прави даже май по-често. Дал го на един познат той обаче го заключил и го флашнал с 6.15 , но пак продължава да го прави този проблем. Отваря ли го в сервизи , казали ,че изглеждал много добре вътре и нямало проблем , но е сменян конектора и платката с него и батерията е сменяна с друга втора употреба . Та въпроса ми е какво може да го предизвиква това нещо? Явно не от софтуеъра , защото дори и чистия рестор не помага. Ако имате предположения моля споделете.
Публикувано Април 14, 201115 гд Автор Значи седял е абсолютно без програми след чисти рестори за да го пробваме , само с ултрасноу , но пак тоя номер.
Публикувано Април 14, 201115 гд Мой, ти ако си доктор ще оправиш целия свят бре. Как видя дистанционно, че са хлабави конекторите?
Публикувано Април 14, 201115 гд Свали си това http://support.apple.com/kb/dl926 , закачи тела към компа , изчакай го да си изкара репертоара и виж каква грешка ще даде .
Публикувано Април 15, 201115 гд Мой, ти ако си доктор ще оправиш целия свят бре. Как видя дистанционно, че са хлабави конекторите? За какво има питанка в края на изречението ми, как мислиш??? Правил съм му чист рестор и на 3.1.3 , когато си беше с оригиналния бейзбанд и пак гаснеше gsmnext, май и ти не четеш? Какво общо имат ББ и гасненето, че ми стана интересно?
Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате