Публикувано Септември 18, 200916 гд LUBECA bombastyk pe6o666 ? uncivilized vilkim goce kostadinov alxx Cvetence mihaylov zviara ThUnDeR MyTpaTa ? trader netmonk Sladichuk rosko Ogi cuspider ? screamers Aveliky + 1 ammcfc + 1 Anthony johnnybravo Това е окончателния списък. Адресът е ул. Оборище 63 http://residence-oborishte.com/ - 20.00ч - 02.10.2009г За хората от провинцията, които биха желали да пренощуват, хотелът предлага специална цена за нощувка - 100лв. Мястото за веселба е резервирано само за нас. Менюто и цените ще ви изненадат приятно! На записалите се - Честито!
Публикувано Септември 18, 200916 гд Това е точно на рожденния ми ден. Ехх как ме карате да паля колата и да идвам на София... :mrgreen:
Публикувано Септември 18, 200916 гд Значи ето кой ще поеме разходите за въпросното събитие :mrgreen: Надявам се да съм на линия! Може и на две
Публикувано Септември 18, 200916 гд За сега не ме бройте, защото има доста време и не знам какво ще стане...
Публикувано Септември 18, 200916 гд Може небето да падне. Аз ако не съм зает покрай университета ще зема vilkim и ще дойдем
Публикувано Септември 18, 200916 гд Аз съм ВИЛКИМ (vilkim)! Не ВИКИМ Нека бъдем наясно! П.С. : Не подлежа на обмен! :adore:
Публикувано Септември 18, 200916 гд Хаха, Anthony днес ти е ден да се "джафкаш" с дамите от форума...та дори на два фронта.
Публикувано Септември 18, 200916 гд Автор Спирам. Забравих, че жените с чувство за хумор са по-редки от камъни в бъбреците
Публикувано Септември 18, 200916 гд Аз не съм се обидила ,просто ми е смешно ,че от много време ми казваш Виким
Публикувано Септември 18, 200916 гд са по-редки от камъни в бъбреците За да сме коректни кьм статистиката, само да вметна, че камъните в бъбреците са доволно често и масово явление....
Публикувано Септември 18, 200916 гд пишете и мене, ако пък желаете , ке се сберем в ресторанта дето работя аз, марая фюжън, бившето кристал, раковска аксаков,http://www.barmaraia.com/bg/fusion.php. вижте го как изглежда. мога да ви запазя маси.има безплатен wifi
Публикувано Септември 18, 200916 гд Хайде, приятно напиване. Да ви видим ще докарате ли постижението на онзи руснак от другата тема... :drinkingcheers: П.П. Тони, и искрено съжалявам, че съм те оставила (теб, а може би и други) с впечатление за липса на чуство за хумор в мен. И защо изчезна женската тема?
Публикувано Септември 18, 200916 гд Автор Не съм визирал теб, Сали. Говорех по принцип и пак на шега Нямам идея какво се е случило с темата. Аз не съм я махал.
Публикувано Септември 18, 200916 гд След силното ми искане да дойда на сбирката след поста ми ТУК вече направих своите планове и няма да мога да дойда въпреки силното ми желание да се срещна с Вас.Надявам се да си изкарате незабравимо и да се срещнем следващия път! :grouphug:
Публикувано Септември 18, 200916 гд То всеки така вика, много ми се иска но си направих плановете за три седмици на пред и не мога. Някои даже обявяват, че ще дойдат и не идват. Ще помоля да вземете темата малко по сериозно и да обявяват присъствието си само хора, които наистина ще дойдат. Не като предишните пъти, да запазим 20 места и накрая да се запълнят само 8.
Публикувано Септември 18, 200916 гд В списъка моля. Ще се постарая на всяка цена. Даже и само за една каса бира
Публикувано Септември 19, 200916 гд Предлагам да ги добавяме желаещите в първия пост, така ще се знае бройката. Изявилите желание досега са следните, като някои от тях са под въпрос LUBECA bombastyk iTouch pe6o666 ? uncivilized ? vilkim ? alxx
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.