Публикувано Септември 19, 200916 гд Моля и за мен да има подсигурено столче, Разбира се, че ще дойда!
Публикувано Септември 19, 200916 гд Много ми се идва но няма да успея зает съм с лекции. :cry: Приятно прекарване от мен :
Публикувано Септември 19, 200916 гд В петък след 20:00 в кой университет има лекции? Виж му местоположението, явно учи във Варна и има лекции до късно в петък и няма да може да се прибере в София до 20h.
Публикувано Септември 19, 200916 гд Аз съм от варна но за сега не съм сигурен дали ще ходя щот съм на 14 ;д и тряяа да говоря с наще !
Публикувано Септември 19, 200916 гд И да паднем от Лазио, и да ги бием - пак ще се напием. Идвам :ugeek:
Публикувано Септември 23, 200916 гд Аз пак ще пробвам да дойда - само пак да не ме пратят в командировка на някъде! (макар да сме в криза фирмата, не като при миналата среща)
Публикувано Септември 23, 200916 гд Значи ето кой ще поеме разходите за въпросното събитие :mrgreen: Надявам се да съм на линия! Може и на две Ето го нашия човек
Публикувано Септември 23, 200916 гд и аз макар и за около час ... мога да поделя столче с някой който ще закъснее
Публикувано Септември 25, 200916 гд Как ми се идва(((На сватба съм на 3.10.,230 човека,бахти карнавала)))
Публикувано Септември 26, 200916 гд Идея къде ще се събираме? Предложения!? Имам идея ако искате може да се съберем в някое заведение с Wi-Fi за да се позабавляваме... Моето предложение е CrossPoint малка бирарийка с кухня, адрес: ул. Крум Попов и ул. Неразделни. Близост до стадион Васил Левски - карта и съответно до метрото, вече... Там се имам с барманите и може да направя резервация за колкото там човека. Ако искате можем там да се видим, не знам вашите предложения. Дайте да ги видим и тях
Публикувано Септември 26, 200916 гд Автор Този път няма да се обсъждат предложения за място, защото няма да се организираме 1 месец. Като разберем колко хора ще сме ще ви кажем къде ще е.
Публикувано Септември 26, 200916 гд Този път няма да се обсъждат предложения за място, защото няма да се организираме 1 месец. Като разберем колко хора ще сме ще ви кажем къде ще е. в марая фюжън не искате ли, уредил съм ви намаление, на всичко.също има wifi. разгледаите обстановката,http://www.barmaraia.com/bg/fusion.php
Публикувано Септември 26, 200916 гд Имах намерение този път да пропусна, обаче като гледам, че този път няма да е като оня път , и е налице масовост, реших, че е редно да се изложа на "огромната всенародна форумна любов", която ме залива, откакто позеленях... В списъка, моля.
Публикувано Септември 29, 200916 гд Къде решихте да се събираме? Датата наближава, дайте да го обсъдим.
Публикувано Септември 29, 200916 гд Предлагам Велико Търново или Арбанаси :mrgreen: Голям кеф! Какви кръчмички има,малееее
Публикувано Септември 29, 200916 гд Ами заповядайте де, на мен това ми е единствения шанс да присъствам - ако е тука сбирката.
Публикувано Септември 29, 200916 гд Тази ще е в София,то е ясно :mrgreen: За следващата може да помислим
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.