Публикувано Септември 30, 200916 гд Пак да питам.... Някой изобщо има ли идея, къде ще е въпросната сбирка? Защото аз идея си нямам :confused:
Публикувано Септември 30, 200916 гд И мен ме интересува, защото събота сутринта пътувам и няма как да не съм в софия.
Публикувано Септември 30, 200916 гд LUBECA bombastyk uncivilized vilkim goce kostadinov alxx Cvetence mihaylov zviara ThUnDeR MyTpaTa ? trader netmonk Sladichuk rosko Ogi cuspider ? screamers Aveliky + 1 ammcfc + 1 Anthony johnnybravo Това е окончателния списък. Адресът е ул. Оборище 63 http://residence-oborishte.com/ - 20.00ч За хората от провинцията, които биха желали да пренощуват, хотелът предлага специална цена за нощувка - 100лв. Мястото за веселба е резервирано само за нас. Менюто и цените ще ви изненадат приятно! На записалите се - Честито!
Публикувано Септември 30, 200916 гд Ресторанта е много хубав , цените са нормални ! Браво за хубавия избор сега остава и да се съберем
Публикувано Септември 30, 200916 гд 20.00ч. Менютата и цените ще се различават от тези на сайта. Разликата е изцяло в положителна насока
Публикувано Септември 30, 200916 гд Много ясно. Anthony изпълнява прекрасно всички хитове на Сашка Васева.
Публикувано Септември 30, 200916 гд Автор Прав е ammcfc . Ще сме дует с него. Викат му Азис в квартала (но не заради певческите данни) :mrgreen: Иначе това е единственото място, където Джонибраво няма как да се измъкне от срещата
Публикувано Септември 30, 200916 гд Ясно,ще бъде забавно :mrgreen: Съжелявам че няма да мога да присъствам :imsorry: :hanged:
Публикувано Септември 30, 200916 гд Резиденция „Оборище” носи името на известната софийска улица и е любимо място на изисканите гости на столицата. Трябва ли да сме облечени официално, че много ще ме затрудните ? :mrgreen:
Публикувано Септември 30, 200916 гд Автор Да. Има много строг дрескоуд. Изисква се луксозно, нудистко облекло.
Публикувано Октомври 1, 200916 гд Да. Има много строг дрескоуд. Изисква се луксозно, нудистко облекло. Значи трябва да слагам плувките :redface:
Публикувано Октомври 1, 200916 гд Някаква парола ще се изисква ли? Много е вероятно да има и неканени гости. :mrgreen:
Публикувано Октомври 1, 200916 гд Предлагам да си направите обща снимка и да я сложите в форума, но нека са две (преди и след) Ще бъде голяма реклама :coolphotos:
Публикувано Октомври 1, 200916 гд Ако все пак има някакво значение ме бройте и мен!!! Малко ще закъснея, предполагам към 30мин. че сме малко по до късно на работа...
Публикувано Октомври 1, 200916 гд Ах! Как ще сте ми на една ръка растояние и да не мога да дойда :evil: Ако успея да се измъкна за малко ще намина!
Публикувано Октомври 2, 200916 гд тази вечер докато си пия питието ще съм духом с вас да знаете, много сте готини и адски съжалявам че не мога да присъствам, последния ред (на сутрината ) е от мен - пишете го на мойта сметка, а предложението ми е uncivilized да направи нещо като шарж-портрет на общата снимка на екипа, която ще си цъкнете, то колички и моторчета всеки може да рисува ( ).
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.