Публикувано Април 21, 201114 гд Category: Games Apr 21, 2011 Version: 1.0.0 441 MB Seller: Gameloft S.A. Fast Five and its associated artwork and designs are trademarks and copyrights of Universal Studios. Licensed by Universal Studios Licensing LLC. All Rights Reserved. © 2011 Gameloft. All Rights Re LANGUAGES: English, Chinese, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Spanish REQUIREMENTS: Compatible with iPhone 3GS, iPhone 4, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation), and iPad. Requires iOS 3.1.3 or later
Публикувано Април 26, 201114 гд Тц, сериозно е момчето Иначе, ако трябва да сме точни Asphalt серията, колкото и да е симпатична за повечето хора, RR2 няма аналог и конкуренция на четири колела. А и тук отново Gameloft си позволяват нагли заемки от друга игра, в случая Split/Second.
Публикувано Април 26, 201114 гд До сега RR2 ми водеше списъка за най-сполучливо рали, но дали 'щото ми е омръзнала или не Fast Five ме радва повече
Публикувано Април 27, 201114 гд Какво рали? Това е аркаден рейсинг с екзотични коли. Асфалтите преди 8 години за симбиан добре ги правеха, но оттогава геймплея не е мръднал. Real Racing си е най-доброто до момента.
Публикувано Април 27, 201114 гд Играта момчета е ГОЛА-ВОДА днес я поиграх 10-15мин които ми бяха достатъчни за да се уверя напълно че веднага трябва да я изтрия
Публикувано Май 5, 201114 гд Fast Five the Movie: Official Game (1.0.1) What is new in Version 1.0.1- Minor bug fixes.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.