Публикувано Октомври 23, 201114 гд Свалете си от AppCake+ , Igo primo Turkey 2.1.5 инсталирате и си добавяте картите,така мисля,че става....
Публикувано Октомври 23, 201114 гд Аз така или иначе съм си взел EEU и искам да пробвам, ако може линк за камери на ЛС това е най-лесния вариант да провера
Публикувано Октомври 23, 201114 гд Свалете си от AppCake+ , Igo primo Turkey 2.1.5 инсталирате и си добавяте картите,така мисля,че става.... Пробвах. И с други карти и без карти на джейлнат ios 5 iphone 4 фо не тръгва... 2.1 поне стигам до края на уизарда, на тази дори не започва.
Публикувано Октомври 24, 201114 гд Аз така или иначе съм си взел EEU и искам да пробвам, ако може линк за камери на ЛС това е най-лесния вариант да провера Чак сега ти видях поста, съжалявам! И аз имам същата версия, като добавя карти или друго съдържание ми излиза като "неактивно съдържание" или "нямате права над бля бля". Беше нещо подобно, не ми се пробва пак за да ти кажа точния синтаксис. Пуснах във фейса на Иго да вкарат опция за добавяне на карти във ЕЕУ версията, поне Гърция и Австрия, уж казаха, че ще го имат предвид за бъдещи ъпдейти. Редактирано Октомври 24, 201114 гд от icog
Публикувано Октомври 24, 201114 гд Еми надявам се да има опция да си купуваш карти които ти искаш и да си направиш сет който на теб да ти върши работа
Публикувано Октомври 25, 201114 гд Някой провал ли е примото на iOS 5? При мен крашва на съветника в началото и не иска да се стартира...
Публикувано Октомври 25, 201114 гд При мен същия проблем , след като дам Финиш и крашва , ще чакаме оптимизирана версия за iOS5
Публикувано Октомври 25, 201114 гд Моята работи перфектно, но е платена. --- I am here: http://maps.google.com/maps?ll=42.617698,25.384158 Sent from my iPad using Tapatalk
Публикувано Октомври 27, 201114 гд Аз пък току що качих новата 2.1.5 EEU която е достъпна в installous но в сравнение със Sygic доста лагва...
Публикувано Октомври 29, 201114 гд Благодаря koppo, в itunes се вижда като igo primo World. Наистина е 2.1.5 и работи чудесно на ios 5. Картите могат да се редактират. Много се радвам. Редактирано Октомври 29, 201114 гд от vilent
Публикувано Октомври 29, 201114 гд Някой може ли да ми каже откъде да сменя стрелката с 3d кола. Качих си iGO Primo 2.1.5 със скин diMkaWA_iP111. Папката content\car е пълна.
Публикувано Ноември 1, 201114 гд Благодаря колега, точно там го намерих просто се оказа, че трябвало да скрулирам. Сега се натъкнах на друг проблем. Качих си операционната система на iOS 5.0 (9А334) като съм със старият бб 04.10.01 във файла Iphone.ini в папка "...\iGO_World.app\data.zip\project_config\Iphone.ini" добавям редовете: [warning] speedcam_enabled=1 speedcam_warning=1 speedcam_maxdistance_from_road=10 Когато пусна програмата потвърждавам, че желая да ползвам опцията за "speedcam", но когато добавя файлът SpeedCam_066.txt в "...\iGO_World.app\content\speedcam\" , програмата повече не иска да се стартира. При iOS 4.3.3 с този метод всичко беше ОК. Ще се радвам ако някой подскаже къде е проблемът.
Публикувано Ноември 4, 201114 гд Имам иго примо 2.1.5 моднато само за бг който иска да пише лс. @MarioIvanov Свали си конвертор от txt в spud от: http://www.rapidspre...p?id=uen4jsdell Презапиши с новият файл в /Library/Caches/content/speedcam Излез на път и пробвай да минеш някъде кадето има камера и трябва да се активират. Успех. Редактирано Ноември 4, 201114 гд от GalaxyNET
Публикувано Ноември 4, 201114 гд Не намерих опция за камери във версия 2.1.5.. има ли изобщо? Още един линк за конвертора. https://rs507tl4.rap...5B0CC86975D|0|0 Редактирано Ноември 5, 201114 гд от kokich777
Публикувано Ноември 6, 201114 гд Свали си конвертор от txt в spud от: http://www.rapidspre...p?id=uen4jsdell Презапиши с новият файл в /Library/Caches/content/speedcam Излез на път и пробвай да минеш някъде кадето има камера и трябва да се активират. Успех. При мен не се получи. Може би бъркам някъде или нещо се е омазало във версията на iGO, която имам. Върнах си телефона на iOS 4.3.3 и всичко заспа. Ако някой открие решение нека да пише.
Публикувано Ноември 7, 201114 гд What's New in version 2.1.6 iPhone 4S support Category: Navigation Released: 2009-08-03 Version: 2.1.6 Size: 1.8 GB Seller: NNG Global Services Kft. Languages Bulgarian, Catalan, Czech, Danish, German, Greek, English, Spanish, Estonian, Finnish, French, Croatian, Hungarian, Italian, Lithuanian, Latvian, Dutch, Norwegian, Polish, Portuguese, Romanian, Russian, Slovak, Slovenian, Serbian, Swedish, Turkish, Ukrain Requirements Compatible with iPhone, iPod touch, and iPad. Requires iOS 4.3 or later.
Публикувано Ноември 8, 201114 гд Качих новата 2.1.6,но и тук не намирам опция за камерите. Могат ли да се активират .....помагайте...
Публикувано Ноември 10, 201114 гд За да намериш опция трябва да си сложиш скин. Единственият скин, който съм намерил до сега за тази версия е "diMkaWA_iP111". Но дали ще ползваш скин или ще укажеш в "sys.txt", че желаеш опцията за камерите да е включена, ефектът при iOS 5 е все един и същ - програмата крашва. Или поне така беше с версия 2.1.5. Сега тегля версия 2.1.6 и през почивните дни ще метна отново iOS 5, за да пробвам, освен ако не ме изпреварите. Ще се радвам ако стане. Само заради тази програма се върнах на iOS 4.3.3 ПП Файлът "sys.txt" трябва да съществува в основната директория на програмата, ако го няма там можете да си го създадете с нотпад. Редовете, които трябва да се поставят там са (поне така сработва при версия 2.1.5 на iOS 4.3.3): [warning] speedcam_enabled=1 speedcam_warning=1 speedcam_maxdistance_from_road=10 Редактирано Ноември 10, 201114 гд от MarioIvanov
Публикувано Ноември 12, 201114 гд Подкарах камерите с версия iGO v.2.1.6 на iPhone 4 c iOS 5.0.1. Ето как стана: Трябва да имате изтеглен txt файл за камерите. Аз използвах този. Трябва да си изтеглите и този файл, който после да преименувате на "sys.txt". Не знам защо, но нещо не се получи, когато аз си създавах сис файла, но се получи, когато преименувах този файл. Двата горни файла, според пост #70 от тази тема са ни предоставени от vanko0033, за което съм му благодарен. След като имате двата файла, копирате този с камерите в .../content/speedcam , а sys.txt в главната директория и ..... готово. ПП подсигурете се iGO да е изключен преди да го стартирате, за да проверите дали сте успяли да подкарате камерите. Това означава, че трябва да изключите програмата и от Мулти таска или да изключите и включите телефона.
Публикувано Ноември 13, 201114 гд Сглобих най новият iGo primo с всички най-нови карти на Европа/на Навтек/ + всички poi и разширени poi+ работеща функция за камерите/вкарал съм всички най нови за европа и БГ / + много 3 D сгради+ релефа на NASA и адски много POI точки за България включително и POI за блоковете/не е нужно да се търси вече с жк а само се пише примерно бл.216/. Изпращам на Л.С.
Публикувано Ноември 13, 201114 гд Малко ще се забавя с линковете, защото за трети път се опитвам да кача готовото приложение. Май нещо интернета не ми е както трябва днес и само ме изхвърля. Все не мога да го кача до 100% и да дам линка след това.
Публикувано Ноември 14, 201114 гд Здравейте, не мога да разбера от къде идва проблема с версия 2.1.5 нямам никакви проблеми, сега си качих версията на joroiliev, след като направя първоначалните настройки в момента в, който натисна finish и ме изхвърля.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.