Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Публикувано

Здравейте,

Нов съм във форума и от доста четене в главата ми е каша.

Какво трябва да направя, че да си инсталирам Иго-то на Ipod Touch 4G с FW: 4.3.5

• Отговори 346
  • Прегледа 155.1k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Най- накрая работеща версия на iGO Primo 2.0, днес я тествах работи безотказно сложил съм карта само на България, най- новата на NAVTEQ 2011.Q2 от 08.2011г. Линкове на лично съобщение!

• Сглобих най новият iGo primo с всички най-нови карти на Европа/на Навтек/ + всички poi и разширени poi+ работеща функция за камерите/вкарал съм всички най нови за европа и БГ / + много 3 D сгради+ рел

• Не знам какво стана извднъж, да са живи и здрави хакерите още една версия IGO Primo 2.1, която потдържа всички карти, най-новата. Aз сложих същата карта както и в предната версия само промених иконат

Добавени снимки

Публикувано

The Shaman трябват ми за: Дания, Германия, Австрия, Унгария, Сърбия и България.

Публикувано

The Shaman, като се прибера в България имам да те черпя :)

Публикувано

Добре де ,как може да сте толкоз стиснати,..;)..не можете ли да дадете линк,..:),кого трябва да помоля за това...PLS....Iphone 4

Публикувано

Не отправяй публични критики в глобален мащаб, ми пиши на някой син, не вярвам да ти откаже.

Публикувано

А защо не проверявате първо в замунда дали я има?

Публикувано

Може ли спеедкамери за Швеция, пак в ТХТ формат?

Аз ползвам версията на GalaxyNET и нямам никакъв проблем само ги слагам в папка хххххххххххх/iGO_World.app/content/speedcam и всичко си работи. Като влезна в More...>About>More>Content>Alert Points и ми изписва какви предупреждения имам активирани.

Също така и Google Local Search си работи перфектно.

Надявам се да съм ви бил полезен.

Успех на всички :smile:

При мен има проблем ,замених ini файла в data.zip\..... ,когато стартирам приложението ми казва

"User interface resolution 320x460 is not supported or compatible skin can not be found " 3Gs 4.3.3

И при мен така изписа, добре че си направих бекъп на data.zip.

После си го ресторнах пак стария data.zip и сложих директно SpeedCam_066.txt в папка iGO_World.app/content/speedcam и всичко си ми тръгна както съм писал вече.

Пак казвам, ползвам версията на GalaxyNET и нямам никакви проблеми, всичко си върви перфектно, без забивания и рестарти.

Успех колеги!

Редактирано от rip2pac

Публикувано

Виж в http://poiplaza.com за камерите.

Публикувано

извинявам се ама само на мен ли ме изхвърля програмата Иго 2.1 като кача картите за цяла европа както и драйвер алертс fda, ftr i fta както и пои за всички страни както и фонемитата

когато е само с картата на България и ПОИ за България няма проблеми

Няакой може ли да помогне

Публикувано

Изключи излишните POI, остави само показването на най - важните от настройки и опитай пак. Може и някоя карта да не е "счупена" добре и затова да изхвърля. Много хора се оплакват от ядове с 2.1 от различно естество - можеш да пробваш с 2.0 какво е положението и да споделиш?

Публикувано

Аре без цитати на последно мнение?

Takaaa искам да уточня някой неща относно крашването

Програмата за момента явно не приема да има папки в контента като phoneme, histspeed и tmc

Ако ги има и в тях има сложени файлове крашва както 2.0 така и 2.1

Иначе си работи нормално

Единствено не успях да подкарам камерите но това не е болка за умиране

Това е от мен дано съм бил полезен

Публикувано

Тея папки ти ли си ги правиш? Що?

Публикувано

ами аз но ги има в примото за виндоус мобайл както има и данни за тях в новите карти на навтек и несамо на навтек но и на другите производители

иначе драйвералерт fda си бачка

Публикувано

Виж малко по-напред в темата как да си сложиш камерите http://bgiphone.com/topic/12450-igo-primo/page__st__105 . Има си папка за тях /private/var/mobile/Applications/ХХХХХХХХХХХХХ/Documents/content/speedcam. Алертите пък си ги има по подразбиране и се активират от самото приложение. Тея драйвери и папки дето си ги слагал, ги разкарай. Няма нужда от тях.

Публикувано

Ако му потрябва на някой.. ;),.IGO PRIMO EUROPE.2.0.нека да ми пише на лични..,(работи безпроблемно на iOS 4.3.3)

---

I am here: http://maps.google.c...98012,25.231511

Редактирано от kosmom

Публикувано

Само да споделя нещо което забелязах относно крашването. Програмата изхвърля /поне при мен е така/ ако е включена Ви-Фи връзката. Ако е изключена си бачка без крашване. Ако някой знае как да се реши проблема да казва.

Публикувано

Не съм срещал този проблем.

Публикувано

Това е торента от където можете да изтеглите iGo Primo 2.0 Europe с най-новите карти:

http://xxxxxxxxxxxx.html

вдясно е бутона Download Torrent.

P.S. Тази вечер я пробвах и няма проблем.

ModEdit: Опаа, такива линкове - само на ЛС!!!

Публикувано

При условие, че има 2.1, кому е нужна 2.0?

Публикувано

2.1 е бъгава и насича. Тази поне за в момента върви добре и без проблем. Ако някой има читава 2.1 за цяла Европа нека я сподели.

Публикувано

Igo primo europe 2.1.5 докопах я от някаде,но нещо бъгва някой път на ios 4.3.3 ,ако някой се интересува да я кача някъде. 2,3 гигабайта е...,къде да я кача,да е по-лесно за всички?

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=41.798030,25.231457

Публикувано

Дай линк на някой от модераторите, ние ще я качим в Замунда.

Публикувано

Здравейте,

Преминах на iOS5, качих си навигацията, стартира се нормално, започвам да въвеждам първоначалните настройки и, когато приключа с тях т.е. в момента, в който натисна бутона "FINISH" на Wizard-a, програмата крашва и се затваря...та въпроса ми е дали се получава така защото има някъква несъвместимост с iOS5 или някъде другаде е проблема? Да добавя, че други навигации работят (TomTom,CoPilot,Sygic). Предварително благодаря за помоща!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.