Публикувано Юли 21, 201015 гд http://gizmodo.com/5590638/bodypaint-shooting-challenge-gallery/gallery/1
Публикувано Юли 29, 201015 гд Автор Ходихме да снимаме изгрева днес. Някои са малко стил ammcfc Редактирано Юли 29, 201015 гд от uncivilized
Публикувано Юли 29, 201015 гд Станали са прекрасни. uncivillized можеш ли да дадеш първите 3 в пълният им размер.... искам да ги пробвам за тапет на компа.
Публикувано Юли 30, 201015 гд Автор Заповядай : Това е малка част от едно много разпространено в България цвете "Циния".
Публикувано Юли 31, 201015 гд Ехааа, страхотни снимки !!!Скоро не бях разглеждала тази тема.Време е и аз да се включа с няколко снимки Редактирано Юли 31, 201015 гд от cvetty
Публикувано Август 17, 201015 гд Автор deezel честито за новата техника! :razz: Ето и от мен някои снимки от изминалите седмици.Относно кученцата да ви предупредя, че те се родиха преди по-малко от месец в една гора на най-абсурдното място и нямаше да преживеят зимата, но благодарение на една добра жена и пансиона за бездомни кучета в София ще заминат в Швейцария, заедно с майка им, където веднага ще намерят своите собственици.Това са някои от тях: А ето и малко други снимки:
Публикувано Септември 29, 201015 гд Страхотна е! Искам да те питам - този ефект само с обектив ли се постига или е възможно и с някакъв софтуер?
Публикувано Ноември 2, 201015 гд Автор Не е фотография, но тъй като не се сещам друга тема ще го постна тук
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.