Публикувано Декември 26, 200916 гд Отдавна не съм виждал изгрева :confused: Къде ги снимаш тия красоти? :clap 2:
Публикувано Декември 26, 200916 гд Изгревите и залезите са ми любими!Браво, страхотна е снимката! :razz: -- 30 Дек 2009, 00:22 -- Някой може ли да ми каже как се постига този "vintage" ефект ? -- 30 Дек 2009, 20:26 -- Най-после снимах един по-интересен залез.Миналите дни все имаше мъгла и нямаше нищо интересно за снимане.
Публикувано Януари 1, 201016 гд Автор Aми с 5 секундна експонация.Яд ме е, че не се качих на покрива, но както се казва - следващия път
Публикувано Януари 1, 201016 гд Ето една след 30 минутна експонация... на фотографа в очакване обектите най-после да заспят
Публикувано Януари 2, 201016 гд Първата панорама ми напомни края на един култов филм: Kad porastem bicu Kengur http://www.imdb.com/title/tt0383846/ Който не го е гледал, да го гледа незабавно
Публикувано Януари 3, 201016 гд Някой може ли да ми каже как се постига този "vintage" ефект ? Намери си OnOne Photo Tооls. Това е плъг ин за Фотошоп и е много лесен за употреба. Не е нужно да си се занимавала много с шопа, за да може да го използваш.
Публикувано Януари 3, 201016 гд Намери си OnOne Photo Tооls. Това е плъг ин за Фотошоп и е много лесен за употреба. Не е нужно да си се занимавала много с шопа, за да може да го използваш. Благодаря за отговора, но първо ще трябва да си намеря фотошоп, защото този, който имам не става.
Публикувано Януари 6, 201016 гд Тази сутрин снимах изгрева, преди да тръгна за училище (заслужаваше си закъснението)
Публикувано Януари 6, 201016 гд Даааа, определено си е струвало закъснението. Страхотно е Цвети, браво.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.