Публикувано Февруари 22, 201016 гд Автор Браво Алекс Като от реклама на Marlboro A от мен цветенца и тичинки
Публикувано Февруари 22, 201016 гд xaxaxa вие бързо ги оправихте... нека първо завършат, да станат едни добри архитекти, а после и другото...
Публикувано Март 9, 201016 гд Отдавна не бях качвала нови снимки, но и нямам толкова свободно време.Надявам се да ви харесат тези.
Публикувано Март 9, 201016 гд Ей тоя Canon под вещото боравене на умелия фотограф с ръчни настройки прави наистина страхотни цветове Редактирано Март 9, 201016 гд от trader
Публикувано Март 14, 201016 гд Още две снимчици от Пловдив, които много си харесвам . Надявам се и на вас
Публикувано Март 14, 201016 гд Хубави са, ама получаваш първа критика. Не знам какъв е термина (преекспониране или нещо такова) - контрастът е пресилен и при разпечатване ще е размазано. Пренаситени са цветовете.
Публикувано Март 14, 201016 гд Това нарочно е направено с допълнителна обработка на компютър. Така цветовете са по-бонбонени. Обичам бонбони.
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.