Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Препоръка за слушалки

Featured Replies

Публикувано

Ами мрежичката е хваната здраво, поне така като пипнах не личи да се мести или мърда.

Силиконовите тапи, са захванати с една контра, която бих казал, че с усилие се маха. Може да се каже, че са фикснали разни бъгове, за които вие говорите.

Ето снимки:

img0057iv.jpg

img0058mx.jpg

• Отговори 233
  • Прегледа 92.6k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Most Popular Posts

• Взех тези слушалки, тип тапи. Цената беше около 80$. Тук Anker са се постарали. Чудесен балансиран звук. Приложение в AppStore, с което може да настройвате каквото ви е нужно. Така желаната от мен фун

• Аз днес купих Bose MIE2 Звук отличен, имат вграден микрофон и може да се ползват като хендсфрии, само тази черно-бяла жица малко ми простее и ме дразни, ама ще си ги нося

• От най-добрите, според Асоциацията на пъпчивите тийнейджъри

Добавени снимки

Публикувано

Мрежичката чистя посредством четка за зъби. Самите слушалки мия с мокри кърпички. Тапичките накисвам в мивката и ги мия с малко сапун. После чрез продухване ги суша.

Мрежичката е абсолютно същата, като на стария модел, но сигурно е хваната по-добре.

Публикувано

Да попитам и аз - какви слушалки с микрофон (за iPhone) бихте препоръчали? Цената не голям фактор, колкото това, че трябва да са тапички, НО да са "класическите" тапички, а не със силиконови части и т.н., които влизат още по-навътре в ухото. Пробвал съм доста и не ми понасят (от евтини филипски, до акг и босе)...

Бая гледах, ама май само на Apple тия към айфона отговарят на изискването да са "обикновени" тапички... Ама като ми се счупиха мойте - май пак такива ще взимам.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Аз си купих Beats by Dr. Dre с тапички и съм доволен..

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

Интересуват ме някой слушалки с Remote за iPhone. Какви бихте предложили?

Публикувано

Определено тези: http://www.zagg.com/audio/smart-buds.php

Можеш да си ги намериш по-евтино в ибей или да си издириш код за 25-50Р% отстъпка. Неприятно впечатление ми прави само, че явно от скоро загг са си сменили цените на сайта и вече като поръчваш от Европа, са в Евро.. Сякаш 50$ и 50 евро са една и съща сума..

Публикувано

Определено ако намеря такива на хубави пари, ще ги пробвам. Някакви впечатления имаш ли от тях?

Публикувано

Aз лично ползвам Audio Technica ATH M50 и на пазара в средния клас по- добро няма. В много отношения конкурират най- високия клас , но са и малко по- скъпички - около 280 лв. Но като съотношение цена/качество нямат аналог.

Публикувано

Да, да :smile: Особенно с тая грандоманска цена...

Колега, метни едно оче на това. Марката и цената няма да коментирам, безсмислено е.

Ето ти спецификациите на пдф:Свали

Публикувано

Какво да ти кажа - на фона на продаващите се за над 400-450лв. слушалки на Dr. Dre и Bose, които дори не вадят чак такъв добър саунд като за парите си, си е направо оферта. Това веднъж се взима и забравяш. Аз ги ползвам също и с една Креативка X-Fi HD и отвява всичко, което съм слушал и пробвал. Но както казах- малко по- скъпи са , което зависи от гледната точка - може и да е минус..

Редактирано от SpAwN

Публикувано

Не цитирай последното мнение!

Някъде по ревютата четох, че този Remote много лесно се чупи. Иначе AKG... Определено си заслужават за цена/качество!

Публикувано

Хайде ако някой ги пробва, да даде отзиви.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Днес търсих да си купя безжични слушалка и микрофон за ipad,но нещо ударих на камък.Имаше някакви в магазина,които се чуваше разговора през facetimе,но пък през skype и sip програми не се чува.Търсих в нета,но не намерих.Някой има ли опит?

Публикувано

Неол-чо влачеше някакви "Нокиа", май и работят. Питай го.

Публикувано

Е ка'й честно тея тапи верно ли струват $1200 :yikes: pff

AKG K3003

ПП. Каква е разликата между Q350 и K350?

Публикувано

Q са само слушалки, другото е хендсфри.

П.П. "Ония" са 1200 евра, не долари.

Публикувано

Мисля да взема едни такива!Как са откъм звук?То ясно,че няма да е кой знае какво,но все пак?

Публикувано

Q са само слушалки, другото е хендсфри.

П.П. "Ония" са 1200 евра, не долари.

Тъпото е, че само Q350 намирам в наш магазин, К350 никъде не виждам. Има ли от къде да се вземт в БГ или да поръчвам от някъде онлайн?

Публикувано

Не съм виждал никъде нови модели от акг. Давай онлайн и без това ще ти излезе по - тънко ;)

Публикувано

Аз Q350-ките ги намерих в технополис за 99 кинта (ЦЪК), но защо не са внесли и K350. Макар, че като ги знам тея сайтове колко са актуални, може и да ги имат в наличност.

Публикувано

То, чат - пат има и в мултирама, но не разчитай на редовен внос - просто на някой мениджър му е щукнало да зареди даден модел. Питай ги бре?

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Говорите за някакви скъпи слушалки,а аз си ползвам оригиналните от 4S :tooth: .Освен че вадят уникален звук,са ми и удобни.Ако трябва след време да ги сменям,то бих си купил Beats by Dre,няма спор че те са едни от най-добрите за мобилни устройства а и като цяло.

Редактирано от wabbittPG

Публикувано

От най-добрите, според Асоциацията на пъпчивите тийнейджъри ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.