Публикувано Май 24, 201213 гд Мда, натъпкани са с ненужен бас, който е над всичко останало и звука е пълен леш.
Публикувано Май 24, 201213 гд Хаха, най-добрите за мобилно устройство Та те Apple In-Ear да слагаха към окомплектовката, пак нямаше да си прав.
Публикувано Май 25, 201213 гд Аз ще ти кажа друго: Независимо каква професия упражняваш и какъв "експерт" си, ухото и чувствителността му са индивидуални при всеки човек(личният вкус, пък - съвсем). Успешното продаване на Бийтс бай Дре се дължи само на популярното между дришльовците име. Има купища слушалки със същите или почти същите параметри/усещане, които струват в пъти по - малко. Спирам до тук.
Публикувано Май 28, 201213 гд А иначе сериозно, при наличието на алтернативи като Bose QuietComfort, които лично съм тествал в рамките на 1-2 седмици, не виждам защо някой би си купил Beats? Изключвам вече по-горе споменатите членове на Асоциацията на пъпчивите тийнейджъри.
Публикувано Юни 26, 201213 гд Знаете ли от къде мога да купя такава слушалка в София? Трябва ми за подарък спешно!
Публикувано Юни 26, 201213 гд Еее супер мерси не се бях сетил за дайс Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk
Публикувано Юни 27, 201213 гд Намери хубава слушалка и ела да ти я сглобя с кабели. Даже ще е по-гавричка ако е от наш'те ТА
Публикувано Юли 1, 201213 гд Искам да попитам някой има ли представа дали слушалките urbeats от HTC One X ще работят на iPhone или по точно дали ще може да се ползва и като hands-free. Нещо за качеството на тези слушалки да споделите също, ако е възможно?
Публикувано Юли 6, 201213 гд Трябва да ви кажа,че от един magazin на Ейпъл тук в Испания си взех едни слушалки на "Sony" за 9 евро и са нещо ненормално,кристален и плътен звук.. не се вживявайте мноог когато купувате,гледайте просто да са оригинални :Д
Публикувано Юли 6, 201213 гд Хах Dean, то една уредба на Sony за 800 лв вади "плътен звук", но ако ти пусна звук от моето "Харман-че" ще я сложи в малкия си джоб, нищо, че и двете са "оригинални". Със всяка техника е така, не се излагай!
Публикувано Юли 7, 201213 гд Е,то е ясно,че там другите слушалки дето бяха над 120 евро и нагоре ще са по-добри,но за човек,който иска просто да си слуша музика и тия от 9 евро са му достатъчни,да не говорим,че наистина са супер добри. Не всеки е способен да плати голяма цена за едни слушалки
Публикувано Юли 15, 201213 гд Някой има ли впечатления от jvc ha-fx1x, AKG K321, Sony MDREX38IPB. Колебая се между тези трите модела 50-80лв. Редактирано Юли 15, 201213 гд от tonus
Публикувано Септември 7, 201213 гд Пробвала съм какви ли не слушалки, но все или нямаха хубав бас или пък много пискаха. Купувала съм си и за над 130 лв. слушалки но някак си не бях доволна. И така докато случайно не ползвах едни на една моя приятелка. Направо полудях като им чух звука нямащ нищо общо с всички пробвани от мен досега и цената им е 16 лв. с 2 г. гаранция. http://www.computern...emart&Itemid=26 Толкова е силен и мощен звука че чак някой път не издържам и ги намалям. Като им гледам характеристиките всичко е "NO". Дори ги дават, че са несъвместими с iPhone и iPod .Oo. Интересно ми е тапите на Apple, които струват 150лв. дали си заслужават? Защото обикновените от комплекта не стават за нищо. Ако искате качетво гледайте слушалките да са 32 Ома.
Публикувано Септември 7, 201213 гд Е, то съпротивлението зависи от честотата. Например, Apple го дават за 100 Hz. Кой знае другите производители как си го дефинират.
Публикувано Септември 7, 201213 гд Искаш да кажеш "от максималното съпротивление на дадена честота, зависи силата и качеството на чвука"? Добри са епълските, но за тая цена има още по - добри. Новите модели AKG, слагат Епъл в малкия джоб.
Публикувано Септември 7, 201213 гд Някой има ли впечатления от jvc ha-fx1x, AKG K321, Sony MDREX38IPB. Колебая се между тези трите модела 50-80лв. Разгледай тук: http://www.earphones...e-headsets.html Редактирано Септември 7, 201213 гд от rooibos
Публикувано Септември 7, 201213 гд Не бързайте да си купувате нови слушалки, с комплекта на iPhone 5 ще има "Beats by Jobs"
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Аз от скоро съм собственик на Brainwavz M2, занимавам се с музика и смело мога да твърдя, че познавам качествения и правилен звук. За цената от 50 евро, съм наистина очарован от качеството. Прослушал съм може би над 20 модела тапи и в този ценови диапазон, тези нямат равни. Но както каза някой колега по- горе всеки има индивидуални предпочитания, аз приемрно държа на правилният звук.
Публикувано Октомври 1, 201213 гд Аз след малко четене си взех Jays a-Jays Three Heavy bass Earphones - Black. Шведски дизайн и разбира се сглобен в Китай. Не са кой знае какво, но за цената си са добри.
Публикувано Октомври 30, 201213 гд От мен имате още 1 глас за AKG324p !!! Сега са на цена 40 лв. във Технополис(Техномаркет,незнам със сигурност кой беше) в City Center Sofia.
Публикувано Октомври 30, 201213 гд "Супер" оферта, особенно като се има предвид, че не се произвеждат от 2010-та ( а 2010-та в плесио бяха 39лв).
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.