Премини към съдържанието
View in the app

A better way to browse. Learn more.

BG iPhone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Google push mail

Featured Replies

Публикувано

Норнално ли е за 24ч на стендбай с включен пуш само за Гмейл през ексчейндж да изхаби 20% батерия?

• Отговори 64
  • Прегледа 13.3k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

Публикувано

Ако не си на airplane mode да ;)

Пробвай да го включиш да видиш каква магия става :)

2G без карта 10 дни стендбай :)

Публикувано

Е да ама 10 дена ще имам iPod ;)

Промених вместо пуш, дадох на IMAP през 15min да видим как ще е батерията :)

Публикувано

Браво, най накрая ;)

Публикувано

И как е батерията?

Публикувано

Пак зле, върнах го на мануално :tooth:

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте,

Когато съм си в Inbox-а всички мейли на български се виждат нормално, но когато ги отворя, има някакъв проблем с енкодинга и са нечетими.

Преди време си бях играл с Fontswap, но не вярвам да е от него, защото в момента всичко е върнато на default fonts и другаде проблеми с кирилица нямам.

Забележете как първият мейл първо показва част от текста, а после като го отворя не:

281y6au.pngegbkm8.png

Публикувано

Предполагам го ползваш през Exchange, защото, ако си я добавиш нормално през Gmail проблема го няма. Имам обаче чувството, че при 4.2.1 независимо как го ползваш, този проблем е отстранен. Тези от форума свързани с Л.С.-та вече идват нормално. Скоро не съм получавал от Dice за да потвърдя.

Хм, ти пък си с 3.1.2. Странна раОта.

Публикувано

Не гледай профила ми, забравил съм да го ъпдейтна :blush:

3GS с 4.1 е

Ако добавя Гмейл не като ексчейндж, ще има ли синхронизация на контакти и календар?

Публикувано

Това че Gmail-а (обикновенната страница, не мобилната) е на български не играеше ли също роля? :unsure: Ако ти е на БГ, промени го на английски и виж дали ще има ефект, върти ми се в гавата че това имаше значение.

Публикувано

Това че Gmail-а (обикновенната страница, не мобилната) е на български не играеше ли също роля? :unsure: Ако ти е на БГ, промени го на английски и виж дали ще има ефект, върти ми се в гавата че това имаше значение.

За съжаление не е от това - на английски ми е. Порових малко и се оказа, че проблема се получава при мейли с windows-1251 кодировка.

Публикувано

Активирах си Push-a за Google и нямам проблеми с мейла, но не мога да си синхронизирам календара.. Просто нищо не отива на телефона. Да няма някоя тънкост?

Доколкото знам, синхронизацията на календара е само еднопосочна- от календара на телефона към акаунта...

Само в андроид имат изцяло функциониращо приложение на гугъл календар...

• 4 месеца по-късно...
Публикувано

Здравейте днес си взех втора ръка iPhone 4, фабрично отключен с фирмуер 4.3.3. Направих настройките за Гугъл, но в менюто за синхронизация липсва иконата за синхронизация на контактите, иначе иконите за календар, меил и бележки те ги има.

Моля дайте ми съвет.

Публикувано

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

Разглеждащи в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Account

Navigation

Търсене

Търсене

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.