Публикувано Май 9, 201114 гд На мен миналото лято ми изтриха акаунта т.к не бях влизал от 1 месец (почивката си е почивка), ще съм благодарен ако някой ми прати покана и на мен, мерси! zzipper_m@abv.bg
Публикувано Май 9, 201114 гд Автор Аз имам покана вече, но не мога да се логна от моя компютър. Ще пиша до админите да видим какво става защото мисля че са ми засякли IP-то в друга тамошна регистрация която ми беше предоставена и мисля, че те hd-torrents не искат именно това.
Публикувано Май 9, 201114 гд Не знам как става с тези покани, но има ли хора които биха пратили покана и на мен. Преди време бях писал такава тема, мисля че в този форум беше, няма значение. Благодаря предварително.
Публикувано Май 9, 201114 гд Автор Аз вече съм в играта. П.П. - Не ме заливайте с ЛС на този етап за покани защото не мога да пратя поради простата причина, че трябва да се боря за тях!
Публикувано Май 9, 201114 гд http://bgiphone.com/topic/1304-torrent-tracker/page__pid__106172__st__35#entry106172
Публикувано Септември 8, 201114 гд Здравейте, бихте ли ми изпратили покана и на мен или ако не е проблем някой да сподели акаунта си с мен. НЕ бих злоупотребил с него. turganay@abv.bg turganay@gmail.com
Публикувано Септември 8, 201114 гд Ще може ли и аз да си измоля : ickata9@abv.bg Благодаря предварително !
Публикувано Септември 19, 201114 гд Моля за покана,ще бъда много хепи ако имам късмета да се уредя. Поздрави на всички
Публикувано Септември 19, 201114 гд farmer, би ли ми споделил на кой доставчик си? И би ли споделил също линк към 2-3 тракера, в които имаш акаунт, за да ти видя коефициента? Питам те просто, за да преценя да ти дам ли покана. Нищо лично няма, а просто ме е яд, че хората като получат покана и след известно време акаунтите им се закриват. Все пак съм вложил усилия, за да имам право на няколко покани и не ми се хвърлят на вятъра, ако ме разбираш.
Публикувано Септември 19, 201114 гд Дали може да получа и аз от някой любезен гражданин pe6o666@gmail.com
Публикувано Септември 19, 201114 гд farmer, ако не дадеш мейл няма как да ти пратя поканата с пощенски гълъб. Едит: готов си.
Публикувано Септември 20, 201114 гд Може ли една покана и за мен? ivantdimov@gmail.com Благодаря предварително! Sent from my iPhone using Tapatalk
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.